Fotballryktene: – Spansk gigant vil hente Dele Alli

Men samme klubb får kamp av Manchester City om tysk stortalent.

Foreløpig har ikke overgangsvinduet i januar tatt helt av, men det er lenge igjen og mange forhandlinger å sluttføre.

På ryktebørsen koker det imidlertid, og dette er de varmeste boblene denne 3. januar.

Real Madrid har hatt suksess med å hente spillere fra Tottenham før. Gareth Bale ble en dyr affære, men waliseren har slått til hos Los Blancos. Luka Modric har også blitt en sentral brikke i den spanske hovedstaden. Nå går de etter Dele Alli. Madrid kan ikke handle i januar, men i sommerens overgangsvindu er Spurs' midtbanemann det store målet for Zinedine Zidane og co, skriver Daily Mirror.

Se Alli herje for Tottenham mot Watford i videovinduet øverst.

I en annen del av Nord-London er de begynt å sondere mulighetene for spillere inn. The Sun hevder at Arsenal gjør seg klar til å by 300 millioner kroner for Juventus' 26 år gamle midtbanespiller Miralem Pjanic.

Mathieu Debuchy har lenge slitt med skader og lite spilletid i Arsenal, og januarvinduet er en ny mulighet for franskmannen å forlate klubben. Debuchy gjorde manager Arsène Wenger sur da han uttalte at han ble nektet en overgang i fjor, skriver Daily Mirror. Debuchys høye lønn i Arsenal er også en medvirkende faktor til at det er vanskelig å finne en ny klubb for landslagsbacken som var på lån til Bordeaux forrige sesong.

Borussia Dortmunds juvel Julian Wiegl er ønsket av toppklubber verden over, blant annet Real Madrid. Manchester City vil imidlertid gi den spanske storklubben kamp om 21-åringen melder spanske AS.

Fremtiden til Morgan Schneiderlin i Manchester United er uviss. José Mourinho har uttalt at han kan komme til å forlate klubben, men bare dersom United får det de forlanger for midtbanemannen som sliter med spilletiden. Nå melder The Telegraph at United har avslått et bud verdt 200 millioner kroner fra Everton på midtbanespilleren.

Interessen er stor for den tidligere Southampton-spilleren; West Bromwich er også interessert og etter at deres 190-millionersbud ble avslutt kan de komme tilbake med mer penger. Det hevder i det minste Sky Sports.

West Bromwich er også interessert i sin tidligere spiss Shane Long. Long forlot WBA til fordel for Hull i 2014, og spiller nå i Southampton, men Tony Pulis kan gjøre et forsøk på hente ham tilbake til the Hawthorns - i alle fall om man skal tro Daily Mirror.

Pulis er aktiv, og har hintet til at forsvarsspillere er hans prioriterte område i dette overgangsvinduet. Leeds' venstreback Charlie Taylor er kanskje på toppen av ønskelisten, melder Express and Star. Taylors kontrakt går ut til sommeren.

West Ham-sesongen har ikke blitt som forventet, og fjorårssensasjonen Dimitri Payet tilbys nå en fluktrute tilbake til Frankrike. La Provence skriver at gamleklubben Marseille har kontaktet West Ham med tanke på å hente 29-åringen tilbake til Frankrike.

En annen som kan trenge en fluktrute er midtbanespilleren John Obi Mikel. Nigerianeren har bare vært på banen i en kamp for Chelsea denne sesongen, og har nå kommet til enighet om en avtale med Valencia. Ifølge Independent ønsker den spanske klubben imidlertid også å hente West Hams og Juventus' Simone Zaza, og UEFAs Financial Fair Play-regler betyr at de kanskje ikke vil ha råd til begge spillerne.

Pengene i Kina har lokket flere store fotballnavn østover de siste årene og månedene, men Crystal Palace-spiss Christian Benteke kommer til å avslå muligheten i dette overgangsvinduet. Daily Mail skriver at Beijing Guoan har lagt inn et bud på 410 millioner kroner for den belgiske kraftspissen, og at flere andre er interessert i hans tjenester. 26-åringen gjengjelder imidlertid ikke interessen - foreløpig.

En som kan returnere til England etter utlendighet er Frank Lampard. Croydon Advertiser skriver at Crystal Palace og Brighton er favoritter til å hente Lampard hjem etter en periode i USA.

Palace har også lagt inn et bud verd 75 millioner kroner for Norwichs venstreback Robbie Brady. Kilde: Daily Mail.