Fotballryktene: – Mourinho vil punge ut for Benfica-duo

... Og Chelsea skal ha lagt inn bud på Serie A-spiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er kun få dager igjen til overgangsvinduet åpner igjen. Flere klubber er ute etter nye spillere, mens Swansea må skaffe seg en ny manager. Og den kinesiske ligaen skal visstnok ha vist interesse for Premier Leagues største dommerprofil (!).

Den ferske Crystal Palace-manageren Sam Allardyce ønsker å forsterke stallen, og nå melder The Sun at Arsenal-backen Kieran Gibbs skal være høyt oppe på ønskelisten.

Samme avis skriver at Victor Lindelöfs overgang fra Benfica til Manchester United er nært forestående. Overgangssummen skal ligge på omtrent 385 millioner kroner. Svensken skal allerede ha fått lovnader om å få to som draktnummer.

Men José Mourinho har lyst på enda flere spillere fra den portugisiske storklubben. Daily Mirror skriver at høyrebacken Nelson Semedo også kan havne i Manchester, men Benfica skal ikke være villige til å slippe ham i januar.

Chelsea mistet en midtbanespiller allerede før vinduet åpnet da Oscar ble solgt for dyre dommer til Kina. Nå skal London-klubben ha fornyet sin interesse for Roma-spilleren Radja Nainggolan. Det hevder The Sun. En annen midtbanespillere Chelsea skal ha i kikkerten er Atalantas Franck Kessie. Daily Star hevder at Chelsea har lagt inn et bud på over 200 millioner for den 20-årige ivorianeren.

Steven N'Zonzi har vært glimrende for Sevilla etter overgangen fra engelsk fotball. Nå kan han returnere til Premier League. Det sies at midtbanespilleren har en utkjøpsklausul på omtrent 300 millioner kroner, og nå skal Manchester City ha kastet seg inn i kampen om 28-åringen. Tidligere har også Chelsea, Barcelona og Juventus blitt nevnt som interessenter.

Det spekuleres også i hvem som kommer til å ta over Swansea-jobben etter Bob Bradley ble sparket tirsdag. Ifølge Sky Sports er Alan Pardew, Chris Coleman og Ryan Giggs de heteste kandidatene.

Helt til slutt tar vi med noe så uvanlig som litt dommerrykter! Ifølge Daily Mirror ønsker representanter for den kinesiske ligaen å styrke landets dommerstand med Mark Clattenburg. Ligaen har tidligere slitt med kampfiksing og korrupsjon.