Fotballryktene: – Barcelona har signert backstjerne

... Og Antonio Conte ser ut til å tape kampen om ettertraktet midtstopper.

Julefreden har senket seg over de tusen hjem. Pinnekjøtt, svineribbe og kalkuner er slukt, og julegavene er åpnet.

Mens vi pakker oss inn i varme pledd og leter etter den perfekte posisjonen i sofaen for å se julefilmer, bobler det i fotball-England.

Det er nemlig dagen før den virkelig store dagen. Boxing Day og det elleville romjulsprogrammet nærmer seg med stormskritt. Men før den tid kan det være greit å ha skummet gjennom de ferskeste overgangsryktene.

Og kanskje ligger fortsatt noen harde pakker igjen under treet fra akkurat din klubb?

Selv om sesongen har utviklet seg strålende for Chelsea, er Antonio Conte stadig på jakt etter å forbedre stallen. Italieneren har en periode hatt et godt øye til Hoffenheims midtstopper Niklas Sule, men ifølge Bild må Conte nå lete videre.

Den tyske avisen melder at Bayern München har kuppet hele overgangen og nå bare er formaliteter unna å sikre seg 21-åringens underskrift.

Jermain Defoe har så langt bøttet inn mål for dumpekanditat Sunderland. Åtte scoringer på 17 kamper lar seg høre, og har vekket interessen til flere klubber i den engelske toppdivisjonen. West Ham er en av klubbene som har meldt sin interesse, men ifølge Sunderland Echo har ikke David Moyes noen som helst planer om å slippe målmaskinen sin, uansett hva beilerne måtte tilby.

Både Hugo Lloris og Michel Vorm har nylig skrevet under på kontraktforlengelser med Tottenham, og nå skal også stopperkjempe Toby Alderweireld være nær å gjøre det samme. The Mirror skriver at Daniel Levy håper at belgieren vil binde seg til klubben i ytterligere fem år.

Manolo Gabbiadini rapporteres å være på flyttefot. Ifølge FourFourTwo er Napoli i ferd med å hente Leonardo Pavoletti fra Genoa, noe som åpner for at Gabbiadini kan snakke med andre klubber. De siste ukene skal både Everton, Wolfsburg og Stoke ha meldt sin interesse for den italienske 25-åringen.

Ganske nøyaktig tusen kilometer vest for Napoli skal Barcelona allerede ha startet nyttårsshoppingen med å sikre seg ny høyreback. Spanske Sport melder Valencias Joao Cancelo klar for den katalanske gigantklubben. 22-åringen rapporteres å koste Josep Bartomeu omlag 250 millioner kroner.

En mann som tilsynelatende ikke har store planer om å signere spillere er Jürgen Klopp. Ifølge Liverpools offisielle hjemmeside er tyskeren sitert på at man ikke burde bli overrasket om Liverpool-troppen ikke ser noen nye bekjentskaper i løpet av januar-vinduet. Kanskje ikke de nyhetene supporterne hadde håpet på?