Ydmyket Joe Hart med lobb etter å ha scoret hat trick

Dries Mertens scoret fire mål i målfest.

Dries Mertens er brennhet på tampen av høstsesongen i Serie A. Søndag scoret han fire ganger da Napoli slo Torino 5-3.

Se scoringene hans øverst i artikkelen

Trener Maurizio Sarri har gitt belgieren rollen som midtspiss etter at Gonzalo Higuaín forsvant til Juventus sist sommer og Arkadiusz Milik skadet kneet. Det har gitt forbløffende utbytte.

Mertens scoret tre mål i 5-0-seieren over Cagliari forrige helg, og søndag overlistet han Torino-keeper Joe Hart fire ganger.

29-åringen brukte bare 22 minutter av første omgang på å gjøre hat trick. Først scoret Mertens etter et innøvd cornertrekk, så på et straffespark han selv skaffet, deretter på en keeperretur.

Torino reduserte to ganger på hver sin side av et Vlad Chiriches-mål, men Mertens lobbet inn kampens siste mål.

Motstanderens trener imponert

Torino-trener Sinisa Mihajlovic var imponert.

– Jeg gratulerte Sarri. Han har mistet Higuain og Milik, men har funnet andre angrepsløsninger. Jeg vet ikke om Napoli er bedre enn de andre lagene vi har møtt, men de spiller iallfall bedre, sa han.

Mertens står med åtte mål på sine tre siste seriekamper. Likevel er ikke Sarri fornøyd.

– Vi misbruker for mange sjanser. Vi burde vunnet klarere, sa han.

Napoli klatret med seieren til tredjeplass, åtte poeng bak serieleder Juventus, som slo Roma 1-0 lørdag.

I en annen kamp søndag vant Inter 1-0 over Sassuolo takket være Andonio Candrevas mål. Stefano Pioli fikk dermed sin første borteseier siden han avløste Frank de Boer som trenerskifte