– Manchester United må finne en ny Wayne Rooney

Men Michael Owen fikk svar på tiltale fra José Mourinho.

Se Crystal Palace – Manchester United kl. 21.00

Michael Owen scoret totalt 17 mål på tre sesonger i løpet av sitt opphold i Manchester United fra 2009 til 2012.

Se Wayne Rooney slå tilbake mot kritikken han har fått denne sesongen øverst!

Nå jobber Owen som fotballekspert i TV-kanalen BT Sport, og i kanalens studio kom den tidligere stjernespissen med et stikk til Zlatan Ibrahimovic.

– Jeg har tidligere sagt at Zlatan Ibrahimovic ikke er en spiller som ble hentet til klubben for å spille der på lang sikt. Han er litt det samme kjøpet som Robin van Persie var. Han ble kjøpt for å levere i én eller to sesonger, fortalte Owen til Mourinho, og slo fast:

– På et tidspunkt må Manchester United finne en ny Wayne Rooney. De må kjøpe en ny angriper i alderen 18 eller 19 år, eller produsere egne spillere fra egne rekker selv, konstaterte han.

Mourinho med syrlig svar
Oppsummeringen fra Owen fikk Mourinho til å steile. Fotballeksperten fikk nemlig raskt svar på tiltale fra Manchester Uniteds frittalende manager.

– Til tross for at Michael Owen ikke liker Zlatan, så vil Zlatan score flere mål i løpet av én sesong enn det Michael Owen scoret i løpet av tre sesonger i Manchester United. Owen scoret 17 på tre sesongen. Zlatan har vært her i tre måneder, og har nesten scoret samme antall. Så han er ikke en dårlig signering for oss, slo Mourinho tilbake med.

– Jeg ga mer verdi for pengene
Owen stod imidlertid fast på at han var en god signering for Manchester United.

– Jeg tenker mine scoringer ga mer verdi for pengene for Manchester United, fordi jeg tjente ti prosent av det Zlatan tjener i uken, sa Owen.

Manchester United ligger på en foreløpig sjetteplass på Premier League-tabellen, tre poeng bak plassene som gir Europaspill neste sesong, før onsdagens oppgjør mot Crystal Palace.

Mourinhos menn har ikke tapt siden 23. oktober, men har kun vunnet to av sine seks siste oppgjør.