Thea Mørk om søsterens uttalelser: – Nora er Nora på godt og vondt

Snakker ut om søsterens uttalelser før EM.

Nora Mørk sørget for store overskrifter da hun ikke bare en, men to ganger etter EM-uttaket uttalte at hun mente tvillingsøsteren Thea burde vært med i Thorir Hergeirssons tropp.

– Jeg legger ikke skjul på at jeg ønsket at Thea skulle være med til EM. Det kan jeg si til hvem som helst. Jeg synes at et lag bør ha spillere som har spilt mye og er i form, sa Mørk til TV 2.

Sanna Solberg, som i likhet med Thea Mørk spiller for Larvik, var den som fikk plassen Nora Mørk mente at søsteren burde ha fått.

– Mener ikke noe vondt
Hun har i ettertid skværet opp med landslagskollega Nora, men da Larvik-spillerne så Kroatia-Norge i sofaen med Harald og Bent onsdag ble uttalelsene igjen et tema.

– Jeg har tenkt å forholde meg rolig, sitte stille i båten og la dette passere, ler Thea Mørk.

Hun er krystallklar på at det ikke var ondt blod i søsterens uttalelser.

– Nora er Nora på godt og vondt. Hun mener ikke noe vondt med det, det er bare at hun synes det hadde vært gøy å oppleve det med meg, og jeg synes det hadde vært gøy å oppleve det med henne, sier hun.

For det en ingen tvil om hva som er tvillingenes ambisjoner.

– Det er vår drøm å kunne være der sammen, det har ikke noe med andre spillere å gjøre, sier Thea Mørk.

– Er bare hjerte bak
Hadde Gro Hammarseng-Edin (36) vært søstrenes rådgiver, så ville de fått et krystallklart råd.

– Jeg tenker at det beste rådet Thea kan gi søsteren sin er «ikke si et ord. La meg få være i fred, la meg snike meg inn her. Ikke lag noe nummer ut av det.» Jeg tror det er det smarteste Nora kan gjøre i den settingen, sier hun.

36-åringen mener det var søskenkjærligheten som tok overhånd.

– Jeg kjenner jo Nora litt jeg også, og jeg vet hvor sterk den kjærligheten til Thea er. Det er bare hjerte bak, men jeg tror det beste hun kan gjøre er ikke å si noe, sier Hammerseng.