Zlatan: – Jeg vet hvordan man sparker noen i hodet

Zlatan Ibrahimovic med nådeløst svar til dem som mener han sparket Seamus Coleman med vilje. Se situasjonen her!

Zlatan Ibrahimovic (35) pleier å markere seg når han entrer en fotballbane. Søndag var intet unntak.

Klassisk Zlatan-svar
Supersvensken noterte seg for en vakker og snodig scoring i 1-1-kampen mot Everton. Men også en hendelse tidlig i den andre omgangen skaper overskifter. Kanskje ikke for hva som skjedde, men derimot for hva som ble sagt i etterkant.

I sosiale medier ymtet flere frempå Ibrahimovic med overlegg plantet en fot i ansiktet til Seamus Coleman. TV-bildene viser at Ibrahimovic faller oppå Everton-backen, som får skoen til Manchester United-spissen i ansiktet.

Dommer Michael Oliver dømte frispark, men holdt kortene for seg selv. Snakket om et spark med overlegg nådde frem til Ibrahimovic etter kampen. Det fikk han til å reagere på klassisk Zlatan-vis.

– Jeg hørte en av kommentatorene si at jeg sparket noen i hodet med vilje, men det var en 50-50-duell. Han dro meg ned, og jeg forsøkte ikke å treffe ham. Stol på meg, dersom jeg hadde ønsket å sparke noen i hodet, vet jeg hvordan man sparker noen i hodet. Og jeg får ham slått ut. Det er alt jeg har å si, sier Ibrahimovic.

Se situasjonen i videovinduet øverst på siden!

Fellaini ble syndebukk
Scoringen mot Everton var Ibrahimovics åttende i Premier League, men det var ikke nok til å gi rødtrøyene fra Manchester en opptur. Marouane Fellaini markerte sin 100. kamp for Manchester United og returen til Goodison Park med å lage straffespark like etter at han ble byttet inn.

Ett poeng ble dermed fasit for United for tredje kamp på rad. José Mourinhos mannskap har kun vunnet én av de siste åtte i ligaen.

– Vi var det beste laget, men vant ikke, oppsummerte portugiseren.

Avstanden til de andre topplagene øker, og det er hele ni poeng opp til byrival City på fjerdeplassen som gir Mesterliga-spill.

Til helgen møter United Tottenham til TV 2 Sport Premium-sendt toppkamp.