Fotballryktene: – Wenger med sensasjonelt bud på Fabregas

Og Tottenham jakter Hugo Lloris' erstatter.

Det er 27 dager til overgangsvinduet åpner igjen.

Klubbene er nå i full gang med å kartlegge markedet i januar og til den kommende sommeren.

Her er noen av de heteste overgangsryktene denne mandagen.

I hvert eneste overgangsvindu siden Julian Draxler fikk sitt første par med fotballstøvler, er tyskeren blitt koblet til Arsenal. Flere ganger har han vært «så godt som klar», men så langt er kantspilleren blitt værende i Tyskland. Etter sommerens EM-sluttspill var 23-åringen nok en gang aktuell for The Gunners. Da satte imidlertid Wolfsburg en stopper for overgangen, til tross for at han selv ønsket å forlate klubben. Nå kan det imidlertid se ut til at det kan bli en overgang i januar for den tyske EM-helten. For etter å ha blitt pepet på da han kom innpå i søndagens kamp mot Hertha Berlin, ønsker han nå å bli solgt så fort som mulig.

– Jeg tror ikke jeg trenger å fortelle noen hva det gjør med en person å bli pepet på av fansen. Det hjelper deg i hvert fall ikke. Det gjør det vanskelig for meg å prestere. Jeg skjønner dem. De har rett til å føle det på den måten. Jeg sa at jeg ønsket å forlate klubben i sommer. Og den avgjørelsen står jeg fortsatt ved, sier han ifølge The Mirror.

En annen spiller som kan være aktuell for Arsenal er Cesc Fabregas. Arsenal-manager Arsene Wenger trenger å hente inn erstatter på midtbanen for Santi Carzola, som foreløpig er ute i tre måneder til med en ankelskade. Ifølge Evening Standard, kan det dermed ligge an til en overraskende retur til klubben Fabregas spilte for i åtte år. Den spanske 29-åringen har kun startet to kamper så langt denne sesongen for Chelsea.

Alexis Sanchez har vært koblet til Manchester City, men Pep Guardiola avviser at Sanchez er på vei nordover.

Det var den chilenske avisen El Mercurio som meldte at Manchester City ville prøve seg på Sanchez.

– Det ryktet stemmer ikke. Journalisten er en løgner. Sanchez ville passet inn i hvilken som helst klubb i verden, sier City-manageren.

Chelsea på sin side, har intensivert jakten på den 17 år gamle Inter-spissen Andrea Pintamonti. Unggutten, som spiller på Inters U19-lag, er også på radaren til storklubber som Juventus og Bayer Leverkusen. Inter har nå startet forhandlinger med 17-åringen for å sikre seg en diger utkjøpsklausul i kontrakten. Ifølge The Mirror koster det nå 400 000 pund å sikre seg Pintamonti.

En annen spiller på Antonio Contes ønskeliste er den 21 år gamle Hoffenheim-forsvareren Niklas Süle. Süle har så langt denne sesongen imponert i en forsvars-treer ikke ulik den Conte praktiserer i Chelsea. Daily Star melder at Chelsea forsøkte å hente ham allerede i sommer, men den gang brøt forhandlingene sammen. Bayern München og Liverpool skal også være interesserte i 21-åringen, som debuterte på det tyske A-landslaget i august i år.

I Nord-London sitter Tottenham og forbereder seg på at kaptein og førsteskanse Hugo Lloris forsvinner fra klubben etter denne sesongen dersom Spurs ikke kommer seg til Mesterligaen neste sesong. Den franske 29-åringen er ønsket både av Real Madrid og de franske gigantene Paris Saint-Germain og nå har Tottenham begynt å se seg ut potensielle erstattere. Ifølge The Sun står Joe Hart øverst på ønskelisten, men trolig blir han for dyr for dem. En de imidlertid har råd til er Sunderland-keeper Jordan Pickford.

West Ham og Crystal Palace ønsker begge å hente Newcastle-spiss Aleksandar Mitrovic i januar. Det melder Daily Express. Palace ønsker også å låne Chelseas Branislav Ivanovic.