Nekter for at Alexis Sanchez er en spiller i verdensklasse

Alexis Sanchez scoret et utsøkt hat trick mot West Ham, men fotballegenden Alan Shearer vil ikke være med på hyllesten av chileneren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alexis Sanchez scoret et fenomenalt hat trick og noterte seg for én målgivende pasning da Arsenal banket West Ham 5-1 i Premier League i helgen.

Se Sanchez' herjinger øverst!

Etter kampen ble Arsenals toppscorer hyllet av fans og eksperter verden rundt.

– En magisk kveld for en magisk spiller. Finnes det noen hetere i Premier League for øyeblikket? Det han leverte mot West Ham var rett og slett verdensklasse, sa TV 2-kommentator Kasper Wikestad etter Sanchez' hat trick.

– For en spiller, det er rett og slett klasse. Sanchez var så god at han nesten hånet motstanderne, konstaterte Premier League-ekspert Brede Hangeland.

IKKE SÅ VELDIG BEGEISTRET: Alan Shearer vil ikke være med på hyllesten av Alexis Sanchez. 
IKKE SÅ VELDIG BEGEISTRET: Alan Shearer vil ikke være med på hyllesten av Alexis Sanchez.  Foto: Scott Heppell

Shearer vil ikke være med på hyllesten
Men ikke alle vil være med på hyllesten av Arsenals lille gigant.

Alan Shearer fikk Twitter til å koke etter at han nektet for at Alexis Sanchez er en spiller i verdensklasse.

– Det jeg kan si er at Arsenal er et mye bedre lag på grunn av det Sanchez bidrar med, sa Alan Shearer under BBC Match of the Day.

– Men, om han er i verdensklasse, hvorfor tok det Arsene Wenger to år før han brukte Sanchez som midtspiss, påpeker fotballegenden.

– Agüero er fremdeles den eneste i verdensklasse!
Shearer har tidligere slått fast at Manchester Citys Sergio Agüero er den eneste stjernen i Premier League som er i verdensklasse.

Det står han fremdeles fast ved.

– Agüero er den eneste spilleren i Premier League som holder verdensklasse. Men om Arsenal vinner tittelen og Sanchez bidrar til det som Agüero har gjort, så kan jeg beskrive ham som en spiller i verdensklasse, konkluderte Shearer.