Fotballryktene: – United vil hente Neymar og sette ny overgangsrekord

Og Liverpool vil hente Celtics stjernespiss.

Det er en måned til overgangsvinduet åpnes igjen. Engelske og internasjonale medier vier som vanlig mye spalteplass til fotballrykter. Her får du de ferskeste!

Vi starter i den røde delen av Manchester. United-manager Jose Mourinho ønsker å ruste opp angrepsrekken sin foran neste sesong og nok en gang har han vendt sin nese mot Barcelona-stjernen Neymar. Da brasilianeren tidligere i år signerte en ny kontrakt med klubben, inkluderte den en utkjøpsklausul på 180 millioner pund (1,9 milliarder kroner). Denne stiger til to milliarder for år to. De tre siste årene er utkjøpsklausulen på 2,3 milliarder kroner.

Dermed må United forberede seg på å sette enda en ny overgangsrekord for å sikre seg ham etter sesongen. 24-åringen har havnet på kant med loven etter beskyldninger om bedrageri og skatteunndragelse og dette skal ifølge Daily Star være noe av årsaken til at han ønsker seg vekk fra Barcelona.

Anthony Martial har startet fem seriekamper så langt denne sesongen. Onsdag scoret han to mål mot West Ham i ligacupen. Nå melder The Sun at han er ønsket av Paris Saint-Germain.

– Det er viden kjent at PSG ønsker å kjøpe ham dersom klubben bestemmer seg for å selge, sier en kilde i United til avisen.

En annen som kan forsvinne fra Old Trafford er Marcos Rojo. Ifølge Daily Mail kan han ende opp i Bayer Leverkusen. Argentineren er en av mange på listen over spillere som Mourinho kan finne på å kvitte seg med i januar. Avisen skriver at å selge Rojo vil rydde plass for Mourinho til å hente inn en ny midstopper.

Midtstopperen som er på vei inn er ifølge The Sun Southampton-kaptein Josè Fonte. Portugiserens kontrakt går ut i 2018 og han har så langt ikke skrevet under på en ny kontrakt med The Saints. Mourinho ønsket visstnok også hente 32-åringen i sommer, men da ønsket ikke klubben å selge.

Fontes stoppermakker Virgil van Dijk har vært strålende i Southampton-forsvaret så langt denne sesongen. Den nederlandske midtstopperen ble hentet fra Celtic da Dejan Lovren forsvant til Liverpool og nå forbereder Southampton seg på at 25-åringen kan forsvinne til nettopp Liverpool. Van Dijk har vært koblet til både Manchester United og Everton.

Moussa Dembele har tatt Celtic med storm etter overgangen fra Fulham i sommer, og tiltrekker seg nå interesse fra flere storklubber.

Fra før av har Real Madrid, Manchester United og Chelsea vist interesserte for en franske 20-åringen, som har scoret sju seriemål for Celtic så langt denne sesongen. Torsdag melder Glasgow Live at Liverpool planlegger et bud på Dembélé på rundt 20 millioner pund. Jürgen Klopp har hatt speidere ute for å se på franskmannen ved fem anledninger.

Ifølge Calciomercatoweb forbereder Chelsea et bud på 24 millioner pund for Napoli-forsvarer Faouzi Ghoulam.

Og Chelseas London-rivaler, Arsenal, jakter ifølge Daily Star Marcos Llorente. 21-åringen er for tiden utlånt fra Real Madrid til Deportivo Alaves.