LEKER SEG: Kreative fotballfans verden rundt lekte seg på sosiale medier etter Ronaldos spesielle målfeiring mot Atletico Madrid. Her har en Twitter-bruker plassert Ronaldo i sumoringen.
LEKER SEG: Kreative fotballfans verden rundt lekte seg på sosiale medier etter Ronaldos spesielle målfeiring mot Atletico Madrid. Her har en Twitter-bruker plassert Ronaldo i sumoringen. Foto: Twitter

Slik leker fansen seg med Ronaldos spesielle feiring

Cristiano Ronaldos målfeiring har vekket kreativiteten til fotballfans verden rundt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Real Madrids superstjerne Cristiano Ronaldo slo nådeløst tilbake mot kritikerne med å score et fantastisk hat trick mot byrival Atletico Madrid lørdag kveld.

Hat tricket var Ronaldos 39. i karrieren og sørget for at Real Madrid slo Atletico Madrid 3-0 og økte tabelledelsen til fire poeng.

Hyllet etter hat tricket
Ronaldo har nå scoret åtte mål på ni La Liga-kamper og deler førsteplassen på toppscorerlisten sammen med Lionel Messi.

Etterpå ble Ronaldo hyllet av både eksperter og fans.

– Ronaldo er rett og slett bare en utrolig spiller, twitret blant annet den tidligere Valencia-assistenten Phil Neville.

Fansen lekte seg i photoshop
Men det var ikke bare Ronaldos strålende hat trick som opptok fansen i etterkant. 31-åringens spesielle målfeiring skapte også overskrifter og begeistring.

Ronaldo satt seg på huk, tok seg til haken og så inn i kamera. Den spesielle målfeiringen vekket kreativiteten til fotballfans verden rundt.

De kopierte bildet, lekte seg i photoshop og delte selvsagt sin versjon av en tenkende og stirrende Ronaldo på sosiale medier.

En bruker plasserte Ronaldo i ringen med en sumobryter, en annen på det ikoniske bildet «Men at Lunch» i New York, og en Real Madrid-stjernen foran sjakkbrettet. Det manglet altså ikke på ulike versjoner og kreative løsninger.

Her er et utvalg: