Huseklepp klar for to år i Haugesund

Erik Huseklepp (32) fortsetter karrieren i Haugesund og kommer med et stikk til gamletreneren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brann-yndlingen Huseklepp ble takket av på Brann Stadion etter siste serierunde 6. november.

Driblefanten takket av med en målgivende pasning i seieren over Sarpsborg 08, som sikret Brann sølvmedalje.

Nå er det som ventet Haugesund som får nyte godt av 32-åringens tjenester.

Han har undertegnet en kontrakt ut 2018, melder klubben. Huseklepp kommer også med et lite stikk til gamletreneren Lars Arne Nilsen i Brann, som ikke ga ham mye tillit:

– Det er veldig spennende. Jeg gleder meg. Etter å ha hørt på Haugesund ble jeg veldig engasjert med en gang. Der får jeg en trener som for første gang siden Skarsfjord har fokus på mine gode egenskaper, i stedet for at jeg får høre hva jeg må gjøre annerledes eller bedre for å få spille, sier Huseklepp til TV 2.

– Det er andre som har forhørt seg også, men da Haugesund kom på banen og la frem hvordan de så på meg, var jeg ikke vanskelig å be.

– Avtalen kom i boks veldig fort etter at sølvet ble sikret med Brann. Jeg har alltid vært veldig klar på at jeg ønsket å ta avskjed med Brann med sølvmedaljen og har hatt fullt fokus på det.

– Om to år er du 34 år. Er dette det siste vi har sett av deg i Brann-drakt?

– Det er ikke jeg som styrer det. Jeg er Brann-supporter for livet og har gått på Stadion siden jeg var 6-7 år. Klubben vil alltid bety veldig mye for meg. Men akkurat nå er ikke det noe tema. Nå har jeg to år foran meg i Haugesund som jeg ser veldig frem til.

– Erik er en profil som vi gleder oss til å få inn i laget. Han er god til å skape ubalanse og kommer til å bidra med både mål og assists for oss kommende sesong. Vi har dessuten signert en meget spillesugen Huseklepp som jeg ser frem til å jobbe med på treningsfeltet, sier trener Eirik Horneland.