Her klikker det for MMA-stjernen. Igjen...

Conor McGregor forsøkte å kaste en stol på Eddie Alvarez. I helgen møtes de til tittelkamp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Natt til søndag møtes Conor McGregor (28) og Eddie Alvarez (32) i buret i New York. Og det er mye som står på spill. Om McGregor vinner blir han den første i UFC som innehar to belter samtidig.

Sent torsdag kveld ble det avholdt pressekonferanse i New York. Det ble en amper affære.

UFC-sjef Dana White gikk først inn på scenen og varmet opp publikum. Deretter fikk Eddie Alvarez et spørsmål om han er beredt til å slå McGregor.

– Jeg er klar til å knuse han, sier Alvarez mens McGregor-fansen buer høyt.

– Og jeg skal stilne hele forsamlingen, fortsetter Alvarez.

På dette tidspunktet har ennå ikke McGregor entret scenen. Alvarez sa derfor «jeg har ikke engang en motstander» før han gikk av scenen.

Prøvde å kaste stol

Så dukket McGregor opp. Iført en hvit minkpels kom han dansende opp på scenen. Den irske superstjernen er ikke redd for å fornærme motstanderne sine.

– Beklager at jeg er sen. Greia er bare at jeg ikke bryr meg, roper McGregor til publikum.

Så blir stemningen hissig. Både Alvarez og McGregor reiser seg opp og går mot hverandre. UFC-sjef Dana White må gå mellom for at kamphanene ikke skal fly på hverandre. I basketaket forsøker McGregor å plukke opp en stol og hive mot Alvarez.

Se hele opptrinnet i videovinduet øverst i saken.

– Skal ommøblere ansiktet ditt

White fikk roet ned situasjonen, men ordkrigen fortsatte likevel. McGregor skal ha fornærmet Alvarez' familie på det groveste, og da sistnevnte ba om å få en beklagelse, svarte iren slik:

– Sug de store, irske ballene mine. Jeg skal ommøblere ansiktet ditt.

Dette er ikke første gang det går en kule varmt på en pressekonferanse der Conor McGregor er til stede. Før kampen mot Nate Diaz i august, som han forøvrig vant, ble det også bråk.

Også den gang kom McGregor sent, det stemningen ble amper og situasjonen eskalerte da utøverne kastet flasker mot hverandre.