SYK: Tarjei Bø kommer ikke til å gå i helgens sesongåpning.
SYK: Tarjei Bø kommer ikke til å gå i helgens sesongåpning. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

Syk Tarjei Bø står over sesongåpningen

Tarjei Bø sliter med en ukjent sykdom og etter en liten opptur i forrige uke, har han fått tilbakefall. Derfor kommer helgens sesongåpningen til å gå uten ham.

– Jeg skulle gjerne meldt om en frisk og fin tropp, men dessverre er Tarjei Bø ikke så frisk at han kan gå i helgen. Han er ikke i trening på grunn av problemer med luftveiene. Dette er noe han har slitt med en stund, forteller skiskytternes idrettssjef Morten Aa Djupvik til NTB.

– Tarjei var med på trening i forrige uke. Da så det bedre ut, men sist helg kom dette tilbake. Nå har han vært hos lege og tatt nye prøver i et håp om å finne ut hva dette er, legger idrettssjefen til.

Han slår fast at resten av eliteløperne er friske og raske før det braker løs på Sjusjøen denne helgen.

Ole Einar Bjørndalen ble pappa i oktober. Det har han vist om lenge. Derfor har Simostranda-løperen lagt opp til at oktober skulle bli en rolig måned for hans del.

– Bjørndalen går her på Sjusjøen i helgen. Han er på plass og i rute. Det jeg kan si om ham, er at han har gjennomført mye bra trening i sommer og høst. Alt er gått som planlagt for ham, sier Djupvik. (©NTB)