– Zlatan er misfornøyd med Mourinhos treningsmetoder

Zlatan Ibrahimovic mener det er for mye fokus på ball på United-treningene.

Den svenske superstjernen fikk en kanonstart på sin Manchester United-karriere og stod med fire mål på de fire første seriekampene. Deretter gikk det seks kamper uten scoring, før han omsider igjen kunne juble for to mål mot Swansea søndag.

I en intervju med Inside United innrømmer supersvensken at Premier League har vært tøffere enn forventet.

– Jeg mener jeg burde ha scoret ett par mål mer enn det jeg har gjort. Jeg har bommet på ganske bra sjanser og det hadde jeg ikke sett for meg. Men det er en helt annen type fotball her i England. Det er veldig annerledes i forhold til de andre ligaene jeg har vært i. Når man spiller kamper her er det ikke sånn at ett lag kontrollerer spillet. Det er frem og tilbake, frem og tilbake, sier han.

Zlatan uttrykker også misnøye med manager Jose Mourinhos treningsmetoder. Ifølge The Times mener 35-åringen at United kunne forebygget flere skader ved hjelp av et annerledes treningsopplegg - som blant annet inkluderer mer kondisjonstrening.

Mourinho er tilhenger av å bruke mest mulig ball på treningene sine, noe Zlatan mener gjør at han har mistet litt av snerten sin.

Da Zlatan ble hentet til United i sommer, knuste han alle styrkerekordene i klubben da han gjennomgikk de medisinske testene.

Svensken har med seg sin egen fysioterapeut - Dario Fort - til Manchester. Fort er mannen som får æren for hans enorme fysikk og fysioterapeuten har fulgt etter svensken fra AC Milan, videre til PSG og nå altså også i Manchester.

Har bestilt evaluering av det medisinske apparatet
Mourinho på sin side er så misfornøyd med det medisinske apparatet i Manchester United at han har beordret en grundig evaluering av dem.

Spesielt misfornøyd skal han være med Henrikh Mkhitaryans skadesituasjon.

I tillegg er også Eric Bailly og Antonio Valencia ute med skader. Chris Smalling og Luke Shaw stod over søndagens kamp mot Swansea fordi de ikke følte seg hundre prosent etter skadeplagene.

For å gjøre tingene enda verre forlot Marouane Fellaini tirsdag Belgias treningsleir og dro tilbake til Manchester etter at han pådro seg en skade i leggen mot Swansea.

Det er imidlertid ikke første gang Mourinho er på kant med det medisinske apparatet. I sin tid i Chelsea var han tydelig misfornøyd med klubblegen Eva Carneiro, noe han også ga uttrykk for. Det hele endte med at hun til slutt forlot posten som klubblege.