Iskrigerne om RBKs pokalbilder: – Når man vinner, er alt lov

Vålerengaspillerne er som kjent ikke redd for å by på seg selv og mener det bør være litt takhøyde. I kveld begynner sesong nummer tre av den populære serien Iskrigerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se «Iskrigerne» på TV 2 Sumo!

Vi har blitt godt kjent med flere av spillerne til Vålerenga Hockey gjennom «Iskrigerne». Den tredje sesongen som har premiere på TV 2 Zebra 22.30 i kveld, skal visstnok være mer personlig enn tidligere.

– Av det vi har hørt skal det denne sesongen bli enda bedre tv. Litt mindre hockey, og litt mer utenfor isen slik at man blir bedre kjent med personene, forteller kaptein Brede Frettem Csiszar til TV 2.

– Et breialt bilde
Gjennom Iskrigerne har vi kommet tett på hockeygarderoben og fått en usminket fremstilling av Vålerenga Hockey på godt og vondt, og spillerne er vant med å by på seg selv.

En av snakkisene det siste døgnet har vært Christian Gytkjær og Pål Andre Hellands Instagram-bilder med pokalen. Gytkjær slettet selv sitt bilde, og flere har reagert både positivt og negativt på nakenheten.

I hockeygarderoben påpekes det fra noen at de syntes bildene er litt harry, men ellers er det bred enighet om at bildene er innafor.

– Skal ikke se helt bort i fra at jeg kunne gjort noe sånt selv faktisk, det må jeg innrømme. Har du vunnet, så har du vunnet. Da får du gjøre som du vil, sier Martin Laumann Ylven til TV 2.

– Det var kult et bilde da, sier Morten Ask, når han ser bildet til Gytkjær.

– Jeg husker jeg tok et sånt bilde en gang, da gikk jeg i niende klasse og hadde vunnet forbundscupen, da tok vi sånne bilder, smiler Fredrik Csisar.

– Det er mye likes og kommentarer her ser jeg! Et breialt bilde da, sier Jonas Oppøyen når han ser det for første gang.

Pokalen vår er for liten
Om de kommer til å gjenskape bildet når våren kommer og NM-tittelen skal deles ut, er derimot usikkert. Først må de vinne «bøtta», men det er også et annet problem.

– Pokalen vi vinner i hockey er jo så liten, så den hadde ikke dekket halvparten engang, sier Brede Frettem Csiszar.

Nå gleder de seg til å høre hvordan første episode av Iskrigerne blir tatt i mot, og Martin Laumann Ylven innrømmer at han er litt nervøs.

– Det blir gøy, men jeg er litt spent på hvordan de har klipt det sammen. Dette blir min første sesong, men jeg har sett alle de andre og syntes det er veldig bra, sier han.

I båsen sitter han ofte nærme andrekeeper Glenn Jensen. Jensen er kjent for å slenge med leppa i de tidligere sesongene.

– Hvis jeg har blitt påvirket så håper jeg det bare er på det muntlige i hvert fall, at det ikke er hockeyen som er blitt påvirket av han. Men jeg sitter ofte nære han i boksen, så kanskje han drar meg med litt, sier Ylven.