José Mourinho stiller spørsmål ved forsvarsduo

– Mange store fotballspillere har spilt uten å være 100 prosent, sier José Mourinho.

Se sammendrag fra Manchester Uniteds seier over Swansea i videovinduet øverst på siden!

3-1-seieren over Swansea ga Manchester United en meget etterlengtet opptur. Men det er fremdeles litt trøbbel i paradis, i alle fall om man leser mellom linjene i intervjuet José Mourinho gjorde etter kampen.

Den portugisiske manageren er blitt tvunget til å gjøre endringer i forsvarsrekken som følger av skader på sentrale spillere.

Til søndagens kamp følte ikke Chris Smalling seg 100 prosent etter skadeplagene, mens Luke Shaw ga beskjed om at han ikke var i stand til å spille. Mourinho nevnte ikke navn i intervjuet etter kampen, men...

– Det er forskjell på å være modig, å ville spille koste hva det koste vil, og på dem der litt smerte gjør en forskjell. Mange store fotballspillere, også store sportspersonligheter, har spilt uten å være 100 prosent. Man må gjøre alt for laget. Det er min måte å tenke på. Dersom jeg en dag treffer de store i klubben som har opplevd mye suksess, kommer de til å si til meg at de ofret seg selv om de hadde smerter overalt, sa Mourinho.

– Det er ikke bare spillerne. Det er også personene som er rundt spillerne. Med hjelp fra folk som Young, Jones, Carrick og Rooney blir det ikke et umulig oppdrag.

Ashley Young måtte spille høyreback, mens høyreback Matteo Darmian holdt til på motsatt back i bortekampen i Wales. Phil Jones og Marcos Rojo leverte en god kamp i midtforsvaret. Sammen med et angrep som sprudlet, var forsvarsfireren med på å geleide United til den første seieren i Premier League siden slutten av september.

Zlatan Ibrahimovic fikk avsluttet måltørken med to vakre nettkjenninger, men det kom med et skår i gleden. Supersvensken pådro seg et gult kort og må derfor stå over neste kamp i ligaen. Og det er ikke en hvilken som helst kamp:

Hjemme på Old Trafford mot Arsenal.