Johannes Thingnes Bø synes Ole Einar Bjørndalen har skikkelik pappa-look på dette bildet. Foto: facebook.com/OleEinarBjoerndalen
Johannes Thingnes Bø synes Ole Einar Bjørndalen har skikkelik pappa-look på dette bildet. Foto: facebook.com/OleEinarBjoerndalen

– På det bildet ser du at Ole Einar er blitt pappa

Johannes Thingnes Bø lurer på formen til Ole Einar Bjørndalen (42), som er nybakt far.

De norske skiskytterne går litt haltende mot sesongstart. Flere av dem har slitt med skader og sykdom i oppkjøringen.

Johannes Thingnes Bø (23), som tok VM-gull på fellestarten under VM i Oslo, er derimot ved godt mot.

Personlig er han spent på formen til superveteran Ole Einar Bjørndalen. 42-åringen fikk en datter sammen med den hviterussiske skiskytingsstjernen Darja Domratsjeva 1. oktober. De to giftet seg også i juli.

– Det store spørsmålet er Ole Einar og hva han har funnet på der nede i Hviterussland. Jeg gleder meg til å se ham igjen og er spent på om han fortsatt er i VM-form, sier yngstebror Bø til TV 2.

– Han er jo blitt far også...

– Ja, det dukket opp et bilde på Facebook. Der hadde han den typiske slitne pappa-sveisen du får når du får altfor lite søvn og det skjer mye ting. Det er det bildet jeg har sett av ham det siste halvåret. Da kunne du se at han var blitt far, ler Thingnes Bø.

– Han så ut som han var 42 år?

– Haha! Ja, det er første gang jeg har tenkt at han er 42 år.

Johannes Thingnes Bø har god tro på det norske laget, selv om oppkjøringen har vært plaget av sykdom.

– Jeg tror vi hadde vunne tom det var VM-stafett i morgen. Tarjei og Emil er ikke i så dårlig form som de skal ha det til. Så lenge de treffer blinkene, er de med i toppen.