Henderson: – Vi har den beste manageren

Liverpool-kapteinen hyller Jürgen Klopp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Liverpool - Watford på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo søndag fra klokken 15.00

Liverpool er virkelig i flytsonen i Premier League. Etter 10 runder er de røde fra Merseyside likt med Arsenal i toppen av tabellen. De to lagene står begge med 23 poeng.

Og for Liverpool-kaptein Jordan Henderson, som tidligere har fått en del kritikk, smiler livet.

– Jeg har det veldig bra for øyeblikket. Jeg har nok ikke hatt det bedre på flere år. Jeg nyter å spille for en av de beste klubbene i verden, og det gjelder å forbedre seg og lære av de beste jeg kan, sier Henderson.

Og den beste læremesteren, ifølge Henderson, er manager Jürgen Klopp.

– Vi har den beste manageren. Alle spillerne kjøper måten han vil spille på. Vi vet alle hva manageren forventer og hva han vil ha. Det finnes ikke en bedre lærer enn ham.

Men det er ikke bare den karismatiske tyskeren som får skryt av kapteinen. Angrepstrioen Philippe Coutinho, Roberto Firmino og Sadio Mané får også en stor del av æren for lagets suksess.

Liverpool er blant de mestscorende lagene i Premier League.

– De har vært fantastiske. Ingen scorer mer enn oss. Det sier mye om de tre på topp. Vi spiller underholdende fotball med høy intensitet og alle liker måten vi spiller på. Men det er en grunn til at vi gjør det på den måten. Og grunnen er at det er den beste måten å spille fotball på, og for vårt lag er det den beste måten å vinne kamper på, sier Jordan Henderson.