Higuaín senket Napoli, men nektet å feire

Gonzalo Higuaín scoret det matchvinnende 2-1-målet mot gamle venner i Napoli og sikret tre poeng for Juventus i storkampen i italiensk Serie A lørdag.

VILLE IKKE FEIRE: Gonzalo Higuaín ble matchvinner, men feiret ikke scoringen mot gamle lagkamerater. FOTO: REUTERS/Giorgio Perottino Foto: Giorgio Perottino

Serieleder Juventus og Napoli hadde kun Roma mellom seg på tabellen foran lørdagens kamp i Torino, hvilket gjorde at mye sto på spill.

Gonzalo Higuaín ble i sommer hentet til Juventus etter suksessrike år i Napoli, og argentineren fikk ikke uventet en hovedrolle mot sin gamle klubb.

Førstemann i målprotokollen var imidlertid Juventus-stopper Leonardo Bonucci. Fem minutter av annen omgang var spilt da han på heldig vis fikk ballen i feltet etter at en Napoli-klarering endte i ryggen på egen spiller. Avslutningen som fulgte var det til gjengjeld klasse over.

Bonucci hamret ballen opp i målet bak Napoli-keeper Pepe Reina, som knapt rakk å løfte armene.

Gjestene brukte samtidig ikke lang tid på å reise seg. Fire minutter etter ledermålet ble Jose Maria Callejon vakkert frispilt av unggutten Lorenzo Insigne, og alene med veterankeeper Gianluigi Buffon var Callejon iskald. Plutselig sto det 1-1.

Så skjedde det som måtte skje.

Higuaín banket inn 2-1 og seier til Juventus med venstrefoten. Spissen løftet begge armene ut fra kroppen og lot være å feire mot gamle lagkamerater.(©NTB)