Ødegaard briljerte i viktig Castilla-seier

Martin Ødegaard spilte hele kampen da Real Madrid Castilla tok en viktig ligaseier med 1-0 mot Athletic Bilbao B lørdag.

STORSPILTE: Martin Ødegaard viste frem sine kvaliteter.
STORSPILTE: Martin Ødegaard viste frem sine kvaliteter. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

Sergio Diaz ble matchvinner med sin scoring etter en drøy halvtimes spill av første omgang.

Martin Ødegaard var mye involvert i Real Madrids angrepsspill, og han fikk skryt etter kampen.

Nordmannen storspilte, viste flere lekre detaljer og spilte seg til gode sjanser.

Fire minutter etter pause kom 17-åringen til avslutning fra fin posisjon, men skuddet ble ikke godt nok.

Castilla-spillerne måtte jobbe hardt for å berge i land seieren de siste minuttene etter at Mario Hermoso fikk sitt annet gule kort for dagen. Utvisningen kom tre minutter før full tid.

Med seieren klatret Castilla helt opp i ryggen på Bilbao på tabellen i sin gruppe i 2. divisjon B (nivå tre). Ødegaard & co. er nå nummer seks, tre poeng bak ledende Rayo Majadahonda. (©NTB)