GLISENE SOM FORSVANT: Etter å ha slått Rosenborg 2-0 i 2012 kunne både Ole Gunnar Solskjær og Pape Paté Diouf glise bredt. Nå beskylder senegaleseren Molde-manageren for løgn. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
GLISENE SOM FORSVANT: Etter å ha slått Rosenborg 2-0 i 2012 kunne både Ole Gunnar Solskjær og Pape Paté Diouf glise bredt. Nå beskylder senegaleseren Molde-manageren for løgn. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: Ekornesvåg, Svein Ove

Føler seg lurt av Solskjær

Molde-spiller går hardt ut mot manager Ole Gunnar Solskjær.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Pape Paté Diouf (30) går hardt ut mot Molde-manager Ole Gunnar Solskjær i lokalavisen Romsdals Budstikke.

Senegaleseren har fått lite spilletid denne sesongen, og føler seg lurt av Solskjær.

– Jeg er ikke glad for situasjonen. Jeg er veldig skuffet over hvordan sesongen har vært. Treneren sa til meg før sesongen at jeg kom til å få spilletid da Odd var interesserte i å hente meg. Det var en løgn, for jeg har nesten ikke fått spille på A-laget, sier 30-åringen.

Forrige høst var han på lån til Odd, der han scoret fem mål på ti kamper.

– Da Odd ville kjøpe meg snakket jeg med Ole Gunnar om situasjonen. Han sa at han ønsket å ha meg i Molde, fordi jeg skulle ha en viktig rolle i laget. Han fortalte meg at han skulle satse på meg. Det har jeg jo ikke skjedd, sier Diouf.

Han har måtte nøye seg med bare to Tippeliga-kamper denne sesongen, og manager Solskjær forstår Dioufs frustrasjon.

– Alt jeg vil si er at Pape ønsker å spille fotball. Han har ikke fått nok spilletid, så da skjønner jeg at han er frustrert.

Med to serierunder igjen ligger Molde på 6. plass i Tippeligaen.