Fotballryktene: – Er dette Liverpools nye spiss?

Og Manchester United kan komme til å hente stjerne fra byrivalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er lørdag og høydepunktene står i kø.

Kan Manchester City løfte seg etter to strake ligakamper uten seier?

Hvordan blir Jose Mourinhos møte med Chelsea-fansen?

Har Arsenal tapt sin siste kamp for sesongen?

Spørsmålene er mange, og i løpet av helgen kan vi få svar på mange av dem.

Søndag er det et halvt år siden sist Daniel Sturridge scoret mål i Premier League. Heller ikke spisskollega Divock Origi har tegnet seg på scoringslisten denne sesongen. Da er det kanskje ikke så rart at manager Jürgen Klopp er på utkikk etter en spiss som kan score mål? Mundo Deportivo skriver at Klopp nå skal være innstilt på å betale en utkjøpsklausul på 450 millioner kroner for å få Iñaki Williams fra Athletic Bilbao. 22-åringen har scoret ett mål på sine åtte første kamper i La Liga denne sesongen. Det er tross alt et mer enn Sturridge og Origi har scoret til sammen.

En annen som er på Klopps radar er Borussia Dortmunds stortalent Christian Pulisic. 18-åringen har imponert stort og står med en scoring og fire målgivende pasninger på sesongens åtte første kamper. Ifølge Liverpool Echo vil ikke Klopp gjøre noe fremstøt i januar, men i stedet prøve å få amerikaneren til Anfield neste sommer.

Yaya Toure syntes det var ille da han ikke fikk kake av Manchester City på bursdagen sin for noen år siden. Da vurderte han sterkt å forlate klubben til fordel for en som viser kjærlighet og omsorg for spillerne sine. Kjærlighet og omsorg er neppe det ivorianeren føler nå for tiden. Midtbanespilleren er så langt ute i kulden at han må ha stillongs på seg på trening. Men nå kan det se ut til at Toure pønsker på en liten hevn på The Citizens. For hva ville vel svi mer enn om han hjelper byrival United til suksess? For Manchester United skal være interessert i å hente veteranen i januar, skriver Calciomercato. Toures kontrakt går ut til sommeren, og City kan ikke kreve for mye penger for en spiller de har plassert på bakerste rad på tribunen.

Manchester United har vært på raid i Nederland. For ifølge Ajax Show Time har klubben lurt til seg Ajax-talentet Millen Baars. Den 16 år gamle midtbanespilleren er regnet som et av Nederlands aller største talenter, og vil med det første bli presentert som en del av Uniteds talentakademi.

Ryan Giggs fikk aldri managerjobben i Manchester United, og da Jose Mourinho kom, så mistet han også rollen som assistentmanager. Men det betyr ikke at han har mistet kjærligheten for klubben. Nå har han oppdaget en spiller han tror kan utvikle seg til å bli en spiller på nivået Paul Scholes var på. Og da er han kjapp med å anbefale ham til klubben i sitt hjerte. For Giggs forteller til Daily Star at han har stor tro på at Real Madrids Luka Modric kan bli en midtbanespiller som kan markere seg i Premier League dersom de røde djevlene henter ham.

Med Barcelona på høyrebackjakt, og med Hector Bellerins fortid i klubben, så er mange overbevist om at han vil ta en «Fabregas» og flytte hjem når muligheten byr seg. Men Bellerin er ikke som andre katalanere. I et intervju med DW Channel forteller han at han ikke en gang vil ta telefonen dersom Barcelona ringer. Han ønsker å bli i Arsenal.

Alex Oxlade-Chamberlain har ikke helt klart å etablere seg i Arsenals førsteoppstilling. Det er også blitt lagt merke til utenfor Englands grenser. For El Gol Digital forteller at både Sevilla og Valencia følger nøye med utviklingen til midtbanespilleren.

Med en hel røys av backer på utgående kontrakter, så er det kanskje ikke så overraskende at Pep Guardiola ønsker å forsterke Manchester City i denne posisjonen. Både Bacary Sagna og Pablo Zabaleta har kontrakter som går ut ved sesongslutt. Nå skal City-manageren ha sett seg ut Monacos Fabinho som høyrebacken han vil ha til å erstatte den aldrende duoen. The Sun skriver at City vil gjøre et fremstøt overfor Monaco-spilleren til sommeren.

Bersant Celina er fortsatt Manchester Citys eiendom. Men han tilbringer denne sesongen på lån til nederlandske Twente. Og den tidligere Strømsgodset-spilleren har gjort seg bemerket i Eredivisie. Så bemerket at Borussia Dortmund nå har hatt speidere på flere kamper for å kikke på ham, skriver ESPN.