Effektive Candreva straffet Southampton med fulltreffer rett i vinkelen

Inter scoret på sitt første skudd på mål og slo Southampton 1-0 i europaligaen torsdag.

Antonio Candreva ble matchvinner midtveis i annen omgang i den italienske motehovedstaden.

Et innlegg fra venstre havnet hos Candreva foran mål, og sekunder senere føk ballen inn i krysset bak Southampton-keeper Fraser Forster.

Se drømmescoringen øverst (video med tillatelse fra Eurosport Norge)

Scoringen var av det sjeldne slaget i Southampton-sammenheng. Premier League-klubben har nemlig vært solid defensivt den siste tiden.

Foran torsdagens kamp i Milano sto mannskapet til Claude Puel uten baklengs i første omgang på sine åtte siste kamper i alle konkurranser.

Den statistikken har laget om ikke annet i behold.

Med Inters seier jevnet stillingen i europaligaens gruppe K seg ut. Den italienske storklubben tok sine første poeng og er fortsatt sist.

Sparta Praha, som slo israelske Hapoel Beer Sheva 1-0 borte torsdag, topper med seks poeng. Southampton og Hapoel har begge fire poeng.