Eksperter: – City har ikke nok spillere i verdensklasse

Jamie Carragher og Thierry Henry mener flere spillere i Manchester City ikke har et høyt nok nivå for Pep Guardiola.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Et selvmål av Aleksandar Kolarov og en fulltreffer av Dele Alli sørget for at Tottenham vant 2-0 og sørget for Manchester Citys første nederlag i Premier League denne sesongen.

Nå ligger Tottenham bare ett poeng bak Manchester City på tabelltoppen.

– Ikke nok spillere i verdensklasse
Sky Sports-ekspert Jamie Carragher spår at Manchester City kommer til å gå på flere nederlag utover i sesongen fordi laget har for få spillere i verdensklasse.

– De har to spillere i verdensklasse, Kevin De Bruyne og Sergio Agüero, men det er flere spillere som ikke er i nærheten av det nivået, konstaterer Carragher, og fortsetter:

– Ser du på backfireren så er ikke den god nok. John Stones gjorde det bra, men en spiller som Kolarov er ikke god nok, konstaterer den tidligere Liverpool-stopperen.

– Det er ingen tvil om at City har problemer i den bakre fireren, og etter kampen mot Tottenham er jeg overbevist om at Pep Guardiola vil gjøre endringer, slår han fast.

– Pep har sett at ikke nok spillere har høyt nok nivå
Den tidligere Arsenal-stjernen Thierry Henry er enig med sin ekspertkollega etter å ha sett eksplosive Spurs slå City 2-0.

– Spiller du mot Manchester City på riktig måte, så vil City være i trøbbel. Manchester Citys manager Pep Guardiola innrømmet at Tottenham var et mye bedre lag, mener Henry.

Henry tror Guardiola har funnet ut at flere av spillerne i City-troppen ikke holder det nivået manageren forventer gjennom en lang sesong.

– Pep Guardiola har nok allerede forstått at ikke alle av spillerne har det nivået inne han forventer av dem de neste 12 månedene, sier han.