– Vi vil bare få kampen i gang igjen så fort som mulig.

Seriekampen mellom Elfsborg og AIK ble stoppet da det begynte å brenne på tribunen. Grunnen var at tilskuere tente bengalske lys.

Lysene skal ha antent flagg og andre bannere slik at det kom kraftig svart røyk fra tribunen, sa C Mores kommentatorer, ifølge Aftonbladet.

Se video av situasjonen øverst i saken!

Tilskuerne på AIK-seksjonen der det brant forlot plassene sine mens brannen pågikk, men en person måtte behandles for brannskader, ifølge C More.

Etter 20 minutter lettet røyken, og tilskuerne kunne begynne å finne plassene sine igjen.

– Brannen var liten og ikke vanskelig å slukke. Vi vil bare få kampen i gang igjen så fort som mulig, sa kampdelegat Ola Andertoft til C More.

Stillingen var 2-1 til AIK over Elfsborg da kampen ble avbrutt i andre omgang. Tidligere Lyn-spiller Chinedu Obasi Ogbuke scoret begge målene til AIK, mens Viktor Prodell hadde redusert for vertene.

Har du fått med deg disse klippene?

Se flere videoer

Kampen ble til slutt fullført og endte 2-2 etter at Per Frick utlignet i det 75. minutt. (©NTB)