Ødegaard letter på sløret om fremtiden i Real Madrid

Martin Ødegaard utelukker ikke at han forlater Real Madrid i januar.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Colchester/Bergen (TV 2 Sporten): Gjennom hele sommeren ble det spekulert i om Martin Ødegaard kom til å forlate Real Madrid på utlån. Franske Rennes ble nevnt som det heteste alternativet.

– Det kan hende det skjer
Etter 1-6-nederlaget mot Englands U21-landslag røpet 17-åringen overfor TV 2 Sporten at ting kan tyde på at han forlater Real Madrid og Castilla til fordel for en ny klubb på nyåret.

– Jeg har egentlig ikke så mye kommentar til det. Ingenting er avklart, og jeg tar det som det kommer, sier han om fremtiden til TV 2 Sporten.

– Er det mulig du skifter klubb i januar?

– Det kan det være. Men som sagt så skal jeg være i Real Madrid fremover, så får vi se hva som skjer i januar og ta en vurdering da, svarer Ødegaard, som verken vil bekrefte eller avkrefte om franske Rennes kan være aktuelt.

– Det ønsker jeg ikke å spekulere i. Jeg får ta det som det kommer, slår unggutten fast.

– Det ble brutalt til slutt
Ødegaard var den eneste som fikk godkjent av TV 2-ekspert Jesper Mathisen etter at Norges U21-landslag fikk grisebank og tapte 1-6 mot Englands unggutter tirsdag.

– Det føles ikke bra. Det er tungt og det er surt og det ble litt brutalt på slutten der. Det var skuffende, innrømmer han overfor TV 2 Sporten etter kampslutt.

– Mye av kampen vil vi glemme, men vi må også ta læring av dette. De første 20-30 minuttene var vi veldig gode, og det må vi ta med oss videre. Men vi må klare å spille godt i 90 minutter og ikke bare 20 minutter, innrømmer han.