LITE SPILLETID: Cesc Fabregas har fått begrenset med tillit under Antonio Conte. Her fra Ligacup-kampen mot Bristol Rovers. Foto: Reuters / Hannah McKay
Livepic
LITE SPILLETID: Cesc Fabregas har fått begrenset med tillit under Antonio Conte. Her fra Ligacup-kampen mot Bristol Rovers. Foto: Reuters / Hannah McKay Livepic Foto: Hannah Mckay

Fábregas avviser Conte-konflikt

– Vi har et godt forhold og han har aldri sagt at jeg kan dra, sier spanjolen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Cesc Fábregas har ennå ikke startet en ligakamp under Antonio Conte. Det har ført til spekulasjoner om at den spanske midtbaneeleganten kan forsvinne fra Chelsea.

– I motsetning til alt som har blitt skrevet - manageren og jeg har et godt forhold, og han har aldri sagt at jeg kan dra. Han sier at han stoler på meg, på samme måte som jeg stoler på ham. Jeg vil fortsette å kjempe for denne klubben helt til siste slutt, og jeg vil alltid gi mitt aller beste. Det eneste målet mitt er å hjelpe klubben med å vinne flere trofeer, skriver han på sin Instagram-profil.

29-åringen har kun fått spille tolv Premier League-minutter under Antonio Conte, men de utnyttet han til det fulle. Midtbanespilleren var sterkt delatktig i snuoperasjonen mot Watford, og han hadde også den avgjørende pasningen som gjorde at Diego Costa scoret 2-1-målet.

Den tidligere Arsenal- og Barcelona-spilleren fikk riktignok spille hele kampen da Chelsea slo Bristol Rovers 3-2 i Ligacupen, men i serien har Nemanja Matic og N'Golo Kanté blitt foretrukket.

Lite spilletid skal også være grunnen til at verdensmesteren fra 2010 ble vraket fra Julen Lopeteguis første tropp som Spania-manager.