TIL CHELSEA?: Alessio Romagnoli skal være midtstopperen Chelsea nå ønsker seg / AFP PHOTO / FILIPPO MONTEFORTE
TIL CHELSEA?: Alessio Romagnoli skal være midtstopperen Chelsea nå ønsker seg / AFP PHOTO / FILIPPO MONTEFORTE Foto: Filippo Monteforte

Fotballryktene: – Chelsea legger mye penger på bordet for italiensk stopperkjempe

Manchester United klare til å sikre seg brasilianske høyreback.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Antonio Contes jakt på en ny stopper til Chelsea fortsetter, og igjen skal den italienske treneren være på jakt i sitt moderland. London-klubben er nå linket til AC Milan-stopper Alessio Romagnoli og engelske The Guardian melder nå at de blåkledde skal stå klare til å by nesten 330 millioner kroner for 21-åringen. Det budet kan ytterligere stige med rundt 50 millioner kroner i prestasjonsrelaterte bonuser, skriver avisen.

En annen klubb som jakter forsterkninger i forsvar er Arsenal. Etter å ha fått avslag på bud for Shkodran Mustafi fra Valencia og Jonny Evans fra West Bromwich, så skal de nå ha snudd oppmerksomheten til AS Monaco og deres forsvarsspillere Marcel Tisserand. Likevel skal de regjerende mesterne, Leicester, også stå klare til å hente kongoleseren til King Power Stadium, melder Daily Mirror.

Vi blir i Monaco litt til, for det er enda en forsvarsspiller derfra som interesserer Premier League-gigantene. Den brasilianske midtstopperen Fabinho skal nemlig være i søkelyset til Manchester United. France Football melder nå at Monacos ønske om rundt 230 millioner kroner for høyrebacken fort kan vise seg å bli i meste laget for United, men at brasilianeren og hans nåværende klubb har en avtale om at han kan forlate klubben etter at de sikret seg plass i Champions League-gruppespillet.

En som visstnok blir å finne på Old Trafford uansett er Phil Jones. Den engelske forsvarsspilleren har fått beskjed om at han er ønsket i klubben til tross for interesse fra Arsenal, melder The Telegraph. Avisen melder at også Stoke er interesserte i den engelske landslagsspilleren, men at United ønsker en sum mellom 220 og 270 millioner for Jones.

Ting har ikke helt gått veien for Mario Balotelli i Liverpool, og nå går det mot et salg, melder nettsiden Gazzetta World. Bologna, Lazio og Chievo skal alle stå klare til å hente den tidligere Manchester City-spissen tilbake til Italia. Ifølge nettsiden er det trolig at det er Bologna som er nærmest en signatur fra den italienske spissen.

Tottenham skal være veldig interesserte i å sikret seg Moussa Sissoko fra Newcastle, melder engelske Daily Mirror. Det er ventet at Newcastle kommer til å forlange en overgangssum på omlag 325 millioner kroner for franskmannen. Tottenham håper derfor de kan bruke midtbanespiller Nabil Bentaleb som en del av nedbetalingen for Sissoko.

Londonklubben skal også stå klare til å selge unna Ryan Mason og Tom Carroll. The Mirror melder nemlig at Tottenham ikke vil stå i veien for en exit for de to, og Hull City skal være veldig interesserte i førstnevnte, mens Carroll er ønsket av Swansea.