TIL ENGLAND. Claudio Bravo med det spanske SuperCup-trofeet. Nå drar han til City for å jakte PL-tittelen. REUTERS/Albert Gea
TIL ENGLAND. Claudio Bravo med det spanske SuperCup-trofeet. Nå drar han til City for å jakte PL-tittelen. REUTERS/Albert Gea Foto: Albert Gea

Barcelona: – Enig med City om Bravo-overgang

Klubben bekrefter at den chilenske keeperen er på vei til Manchester City.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den spanske giganten meldte via sin Twitter-konto at Barcelona og Manchester City mer eller mindre er enige om en overgang for Chiles landslagskeeper, Claudio Bravo (33).

Klubbens tekniske sekretær Robert Fernández sier på klubbens Twitter-profil at de regner med at overgangen vil fullføres i løpet av uken.

Ifølge spanske medier skal spanjolene også ha sikret seg underskriften til Ajax-keeper Jasper Cillessen. Klubben har fra før også den meget dyktige Marc-André ter Stegen tilgjengelig.

Hart ønsket av PL-rival
Den chilenske målvakten kom til Barcelona fra Real Sociedad, og har spilt 74 kamper for Barcelona, og har holdt nullen i 42 av disse. Han har også vært en viktig figur på landslaget over flere år.

Bravo har vært linket til Manchester City siden Joe Hart ble vraket som førstekeeper av manager Pep Guardiola. Hart har sett begge seriekampene fra benken, mens Willy Caballero har voktet buret.

Hart skal blant annet være ønsket av både Everton og Sevilla.

Barcelona serieåpnet hjemme mot Real Betis lørdag kveld, og smadret motstanderne 6-2, blant annet etter tre mål av Luis Suárez og to av Lionel Messi. Det spørs om ikke det ble Bravos siste kamp for den regjerende spanske dobbeltmesteren.