SPILLER NATTKAMP: Norge skal spille om OL-finale natt til fredag. Foto: Scanpix
SPILLER NATTKAMP: Norge skal spille om OL-finale natt til fredag. Foto: Scanpix Foto: Jessica Gow/tt

Norges OL-semifinale blir tidenes nattkamp på TV 2

TV 2 fikk i natt bekreftet at Norges semifinale spilles klokka 01.30 natt til fredag norsk tid. – Vi legger opp til tidenes nattkamp, sier Christine Espeland som er prosjektleder for OL i TV 2.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2 fikk natt til onsdag beskjed av det internasjonale håndballforbundet om at Norges semifinale mot Russland spilles klokka 01.30 – natt til fredag.

Russland ble klar som motstander etter 31-27-seier over Angola i sin kvartfinale natt til onsdag.

– Vi hadde selvsagt ønsket oss den tidlige semifinalen samme kveld, men må bare respektere avgjørelsen fra det internasjonale håndballforbundet. Nå legger vi opp til tidenes nattkamp og kommer til å bygge om sendingene våre i forkant slik at det blir en særdeles attraktiv natt å sitte oppe for å vente på kampen, sier Christine Espeland som er prosjektleder for OL i TV 2.

– De norske jentene spiller om finaleplass - og I tillegg løper Henrik Ingebrigtsen semifinale på 1500 meter samme natt, sier Espeland.

Og påpeker også at finalen på 200 meter for menn – med Usain Bolt – også løpes rett etter Norges kamp. Nærmere bestemt kl. 03.30.

TV 2 kommer i tillegg til å legge inn en ekstra reprise av kampen klokka 06.30 fredag morgen.

Kampen vil selvsagt også være tilgjengelig på TV 2 Sumo for de som vil se den når de selv ønsker.

– Dette er et tilbud til de som ikke vil sitte oppe om natta, men som vi se kampen før de går på jobb. Vi vil tro at mange også vil benytte seg av dette tilbudet, sier Espeland.

Den andre semifinalen mellom Nederland og Frankrike spilles kl. 20.30 torsdag kveld, norsk tid.