EN LITEN SJARMØR: Michael Phelps tre måneder gamle sønn er på plass i Rio. Her med mamma Nicole M. Johnson, som er tidligere Miss California. Foto: AFP / Odd Andersen
EN LITEN SJARMØR: Michael Phelps tre måneder gamle sønn er på plass i Rio. Her med mamma Nicole M. Johnson, som er tidligere Miss California. Foto: AFP / Odd Andersen Foto: ODD ANDERSEN

OL-stjernens sønn har 350.000 (!) følgere på Instagram

Mens pappa vinner OL-medaljer, vinner Boomer Phelps (3 mnd) internett.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lille Boomer Phelps er bare tre måneder gammel, men han har allerede blitt en populær liten fyr i Rio.

For sønnen til svømmeren Michael Phelps sjarmerer en hel verden, og han har allerede fått over 350 000 følgere på Instagram.

Kledd i USA-flagg

Mens pappa har vært opptatt med å samle inn OL-medaljer, har Boomer hatt det travelt med å vise fram sine nasjonalistiske plagg med tekster som «Team Daddy» og en rekke amerikanske flagg.

Selv bleiene til Boomer har både stjerner og striper, og er selvfølgelig røde, hvite og blå.

I'm ready to see some more fast swimming!!Go get em daddy!!! Go get em USA!!! #usa #rio2016

Et bilde publisert av boomer phelps (@boomerrphelps)

Heier på pappa

Bildene av Boomer med store hodetelefoner med amerikanske flagg på, sprer seg nå over verden. Boomer har på seg øreklokker mens han er tilstede på svømmekonkurransene og heier fram pappa.

PÅ MAMMAS SKULDER: Boomer på svømmekonkurranse under OL. Foto: AFP / Odd Andersen
PÅ MAMMAS SKULDER: Boomer på svømmekonkurranse under OL. Foto: AFP / Odd Andersen Foto: ODD ANDERSEN

Boomer er plassert i mamma Nicole Johnsons armer, og blir også passet på av bestemoren Deborah. Johnson er en tidligere missedronning i California.

Det kan se ut som om paret har ambisjonene klare for sønnen: I et bilde har han på seg en tskjorte der det står «Gold Medal Athlete». Bildet har kommentaren «Jeg er klar til start når pappa pensjonerer seg».