Klopp nektet å snakke med The Sun-journalist

Liverpools tyske manager med klar tale.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jurgen Klopps Liverpool spilte til tider meget god fotball da laget slo Barcelona 4-0 i en treningskamp på Wembley lørdag.

Klopp nektet å snakke med The Sun-journalist etter kampen. Se video øverst i saken!

Begge de to klubbene stilte et sterkt lag, og både Lionel Messi og Luis Suárez spilte fra start for den spanske storklubben.

Katalanerne fikk imidlertid kjørt seg skikkelig mot et aggressivt og energisk Liverpool-lag som Jürgen Klopp helt tydelig har fått satt sitt preg på.

Sadio Mané scoret sitt første Liverpool-mål da han satte inn 1-0 etter 15 minutter. Adam Lallana gjorde et glimrende stykke forarbeid og serverte Mané, som banket ballen i mål.

Like etter pause ble det slått et innlegg fra høyre som tidligere Liverpool-spillere Javier Mascherano satte i eget nett.

Her går racketen i bakken for japanske Kei Nishikori - men han gir ikke opp

Kun minuttet etter økte Divock Origi til 3-0, og Marko Grujic satte kronen på verket da han på utsøkt vist headet ballen i en bue over Claudio Bravo og i mål på overtid.

Etter kampen var det dårlig stemning da Jürgen Klopp holdt pressekonferanse. Liverpool-manageren nektet å svare på et spørsmål stilt av en The Sun-journalist.

– Jeg snakker ikke med The Sun lenger. Du kan lytte. Det er ikke fordi jeg er i Liverpool nå. Det er på grunn av en del ting som vil skje i løpet av de neste dagene eller ukene, svarte en kryptisk Klopp og la til:

– Det er ikke personlig. Du jobber fortsatt for The Sun, ikke sant? Du kan lytte og skrive hva du vil, avsluttet han. (©NTB/TV 2 Sporten)