Ledley King har ikke tro på Premier League-tittel for Spurs

Tottenham møter Inter på Ullevaal fredag kl. 17.00.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Tottenham-Inter på TV 2 Sport Premium og Sumo kl. 17.00!

Ledley King er stolt over det klubben hans presterte sist sesong. Tottenham endte på tredjeplass etter å ha kjempet om ligatittelen.

Og seriemesterskap blir det neppe kommende sesong heller.

– Det blir vanskelig for Spurs å vinne, flere klubber blir sterkere enn sist sesong, ta Manchester United med ny manager og nye gode spillere. Manchester City blir selvsagt sterke. Jeg håper for Tottenhams del at laget utvikler seg videre fra det som ble vist forrige sesong. Vi har et ungt lag, vi har en god manager og har også fått noen gode forsterkninger, sier King.

– Ja, hva slags forventninger har du til nederlenderen Vincent Janssen?

– Han er målscorer, ingen tvil om det. Han ble jo toppscorer i Nederland, men trenger nok litt tid på å venne seg til den engelske spillestilen, men Tottenham-tilhengerne har mye å se fram til, sier King.

Han legger til at interessen for Premier League bare ser ut til å øke.

– Jeg har aldri maken, sier King.

– Hva sier du til norske tv-seere om ettermiddagens kamp?

– Se på ungguttene til Tottenham! Det jobbes godt med å utvikle egne, unge gutter. Husk at Harry Kane også har «kommet opp» hos oss i Tottenham. Klubben har med flere av disse talentene til Oslo hvor de får muligheten til å vise seg fra.

Ledley King brukte fredag formiddag til å besøke Norway Cup.

– Vi har mange og gode fotballturneringer hjemme i England, men ingen så store som Norway Cup. Selv etter et kort besøk her ble jeg skikkelig imponert, sier Ledley King til TV 2 på Ekebergsletta

I ettermiddag er klubblegenden på plass på Ullevaal der Tottenham spiller mot italienske Inter.