SKYTER HAN UNITED TIL GULL?: Zlatan Ibrahimovic er grunn nok til å se Premier League hver eneste helg denne sesongen. Uansett hvilket lag du holder med. AFP PHOTO / OLI SCARFF
SKYTER HAN UNITED TIL GULL?: Zlatan Ibrahimovic er grunn nok til å se Premier League hver eneste helg denne sesongen. Uansett hvilket lag du holder med. AFP PHOTO / OLI SCARFF Foto: Oli Scarff

Denne sesongen gir TV 2 deg tidenes lengste Premier League-oppladning – helt gratis

Vi rydder kalenderen og gir deg 100 timer sammenhengende fotballfest – midt under OL.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det beste av alt? Hele gildet er gratis – både hos din distributør og på Sumo.

Fra klokken 09.30 førstkommende tirsdag åpner vi dørene på taket av Karl Johan og inviterer fotballfans på kryss og tvers av landet til bords.

Helt frem til sesongstart, som i år skjer når Hull tar imot regjerende ligamester Leicester på KC Stadium lørdag 13. august kl. 13.30, gir våre eksperter og programledere deg non-stop fotballsnop i 100 sammenhengende timer (!).

Jan-Henrik Børslid og Jon Hartvig Børrestad vil lede direktesendingene, sammen med kanalens fotballeksperter Brede Hangeland, Petter Myhre, Simen Stamsø Møller og Øyvind Alsaker.

– Aldri før har det vært flere store trenerprofiler samlet i Premier League. Erkefiendene Pep Guardiola og José Mourinho i hver sin Manchester-klubb, Antonio Conte-revolusjon i Chelsea, energiske Mauricio Pochettino og Jürgen Klopp, samme, gamle Wenger og herlige Claudio Ranieri, sier TV 2-ekspert Simen Stamsø Møller – med stjerner i øynene.

Og setter ord på hvorfor denne sesongen blir ekstra spesiell, ekstra spennende – ekstra deilig for alle som bare vil bli ferdig med alt annet og sveive i gang den engelske fotballen.

– Samtidig har det aldri vært vanskeligere å skille kanonene. Vi trenger enkelt og greit 100 timer med sending på å favne over det vi har i vente. Jeg har aldri gledet meg mer til en Premier League-sesong, sier Stamsø Møller.

Han er ikke alene. Det er mye som tyder på at nettopp denne Premier League-sesongen kommer til å bli ekstraordinær. Med Leicester som tittelforsvarer, og en rekke nye spillere – ikke minst selveste Zlatan inn portene i den røde delen av Manchester. Kan den sovende giganten endelig slå tilbake i gullkampen? Eller er det Chelsea som slår nådeløst tilbake? Og hva med Tottenham? Arsenal? Liverpool - skal Klopp overraske samtlige?

«100 timer til Premier League-avspark» vil ta for seg alt som er aktuelt foran årets sesong. Her er det bare å lene seg tilbake med chips og cola - eller vann og gulrøtter. Vi garanterer deg herlig fotballprat, analyser og tabelltips helt frem til første spark på ballen.

Hvem har gjort de beste spillerkjøpene? Hvilke skader vil være de verste som kan ramme nettopp din klubb? Hvilke rykter er de heteste akkurat nå?

Vi lader opp til sesongen med pressekonferanser, tabelltips og spørsmål fra seere, i tillegg til reportasjer og intervjuer fra England. Ronny Deila, sammen med en rekke eksperter, supportere og fotballkjendiser, er blant profilene som stiller for å lade rekordlenge opp til den kommende sesongen.

Sesongen der alt faktisk kan skje. Hvis Leicester kan ta gullet, da er ingenting lenger umulig...

– Vi gleder oss så enormt til Premier League-sesongen at vi har lyst til å markere det på en helt spesiell måte. Med Mourinho, Guardiola, Conte og ikke minst Zlatan på plass - og med Leicester som tittelforsvarer, går vi inn i en sesong som skiller seg fra alt vi har opplevd tidligere, sier Eystein Thue, prosjektleder for programmet og redaksjonssjef i TV 2 Sporten.

– En 100 timers nedtellingssending blir en helt ny måte å lade opp til avspark på. Og vi ser frem til å kunne vise frem litt fra den fantastiske ligaen og produktet vi tilbyr gratis for nye seere, avslutter Thue.

Åpen visning
TV 2 åpner opp kanalen TV 2 Sport Premium – slik at alle kan se sendingen «100 timer til Premier League-avspark» gratis i perioden 9.-13. august via Sumo og sin tv-distributør. Samtlige store distributører er med på avtalen. På Sumo vil sendingen ligge bak registrering, men gratis. Alle eksisterende kunder har selvsagt tilgang allerede.

«100 timer til Premier League-avspark» som vil vises på kanalen TV 2 Sport Premium starter tirsdag 9. august kl. 09.30 og har sendinger frem til lørdag 13. august kl. 12.30, når sendingen rundt sesongens første kamp overtar.