Godset ute etter ekstraomganger

– Det er flaut at vi ikke har lært av tidligere kvalifiseringskamper, sier tomålsscorer Muhamed Keita.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Strømsgodset - SønderjyskE 2-2 etter ekstraomganger. (3-4 sammenlagt.)

Se sammendrag i videovinduet øverst i saken!

Strømsgodset maktet ikke å ta seg videre til tredje kvalifiseringsrunde i Europaligaen.

Muhamed Keita scoret to mål før pause, men SønderjyskEs scoring i andre omgang sørget for ekstraomganger.

Troels Kløve scoret i det siste minuttet av andre ekstraomgang og sørget for at danskene gikk videre med 4-3 sammenlagt.

– Flaut at vi ikke har lært
– Jeg tenker at vi har vært i denne kvalifiseringen flere ganger. Og jeg tenker at det flaut at vi viser at vi ikke har lært av tidligere kvaliker. Vi vet også at i Europa er lagene litt mer effektive enn i Tippeligaen og da kan vi ikke slippe inn sånne enkle mål som vi gjør i dag. Vi fortjener ikke å gå videre. Vi lar dem styre alt av banespillet. Det er summen av alt som gjør at vi ikke går videre i dag, sier Muhamed Keita til TV 2.

Keita-dobbel før pause
Tippeligaens formspiller sendte Godset opp i ledelsen etter 17 minutter med et skudd fra rundt 20 meter. 2-0 kom like før pause etter at han snappet opp et håpløst tilbakespill fra SønderjyskE-kaptein Pierre Kanstrup.

Etter pause var det SønderjyskE som kom best i gang og etter 68 minutter kom reduseringen ved Mikael Uhre. Godset fikk en stor mulighet etter 80 minutter, men skuddet fra tomålsscorer Keita gikk like utenfor. Flere mål ble det ikke og 3-3 sammenlagt betød at lagene måtte ut i ekstraomganger.

Både Jonathan Parr og Marcus Pedersen hadde store sjanser til å score i ekstraomgangene, men det var til slutt SønderjyskE som scoret i omgangens siste minutt.