POKÉMON-FAN: Michael Page vant Bellator-kampen på knockout. Deretter satte han i gang en av årets merkeligste feiringer. Foto: Bellator. 
POKÉMON-FAN: Michael Page vant Bellator-kampen på knockout. Deretter satte han i gang en av årets merkeligste feiringer. Foto: Bellator. 

Vant på knockout – feiret med å kaste Pokéball (!) på motstanderen

– Jeg tenkte jeg skulle fange en Cyborg...

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den britiske MMA-utøveren Michael Page slo Evangelista Santos, bedre kjent som «Cyborg», i Bellator 158 natt til søndag.

29-åringen, som hittil er ubeseiret som proff-fighter, forlenget dermed seiersrekken til elleve strake. Seieren ble sikret i andre runde med en spektakulær knock-out via «flying knee».

Til tross for den imponerende seieren spørs det imidlertid om ikke prestasjonen vil bli overskygget av feiringen.

Etter å ha sendt «Cyborg» i bakken løp han nemlig bort til hjørnet sitt, hvor han hentet en caps og en Pokéball. Deretter kastet han ballen på sin utslåtte motstander.

En Pokéball brukes til å fange skapningene i Pokémon, som i disse tider har har blitt svært populært igjen etter nyutgivelsen «Pokémon Go».

– Jeg prøver alltid å komme opp med nye idéer. Før kampen tenkte jeg «hva er det store nå for tiden?». Så slo det meg at Pokémon er det store akkurat nå. Derfor tenkte jeg at jeg skulle vinne på knock-out og fange en Cyborg, flirer han til MMA Junkie.

Michael Page er for øvrig ikke den eneste MMA-utøveren som har fått øynene opp for Pokémon Go. Legenden Mirko Cro Cop la nylig ut et klipp på Facebook der han vandrer rundt på jakt etter Pokémon.