Martin Ødegaard tatt ut i Real Madrids pre-season-tropp

Var med på fjorårets oppkjøring også.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Real Madrid har lørdag offentliggjort troppen som skal være med til Canada på oppkjøring før La Liga sparker i gang 19. august.

Av de 25 spillerne som stod på Zinédine Zidanes liste er navn som Karim Benzema, Marcelo og Raphael Varane.

Martin Ødegaard er også på listen over de utvalgte sammen med blant andre Enzo og Luca Zidane, trener Zinédines to sønner.

Real Madrid-troppen inneholder ikke kjente navn som Cristiano Ronaldo, Gareth Bale eller Sergio Ramos. Dette er grunnet med at flere av Madrids største profiler spilte EM, og har derfor fått forlenget ferie av klubben.

Dermed er det flere unggutter som er med når Madrid møter Paris Saint-Germain, Chelsea og Bayern München til vennskapsturneringen International Champions Cup i Canada denne sommeren.

Ødegaard var også med på Real Madrids oppkjøring i fjor. Da fikk han starte den første kampen de regjerende Champions League-mesterne spilte, mot Roma.

Selv om den spanske ligaen ikke sparkes i gang før i midten av august så «tjuvstarter» Real Madrid og Sevilla allerede 9. august. De to møtes nemlig til dyst på Lerkendal for å gjøre opp om den europeiske supercupen.

Det gjenstår fortsatt å se om Ødegaard blir å finne på norsk jord med Real Madrid denne sensommeren.