NO DEAL: Juventus-direktør Beppe Marotta sier det ikke eksisterer noen form for avtale mellom dem og Manchester United.
NO DEAL: Juventus-direktør Beppe Marotta sier det ikke eksisterer noen form for avtale mellom dem og Manchester United. Foto: Giuseppe Cacace

Juventus-sjef benekter påstått Pogba-avtale: – Det er ingen kontakt mellom klubbene

The Sun hevder klubbene blir enige i løpet av helgen. I Italia er tonen en annen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ryktene rundt Manchester United og Paul Pogba var versert en periode, og ser ut til å bli sommerens store overgangssaga.

Nå avviser likevel Juventus-direktør Beppe Marotta at det eksisterer noen form for avtale mellom dem og United rundt en overgang for den franske landslagsspilleren.

– Det eksisterer ingen kontakt, sa Marotta da han ble spurt om Uniteds interesse av SportItalia fredag kveld, skriver nettsiden FootballItalia.

Det hele skal stamme fra en sak i The Sun som melder at United og Juventus er enige om en overgang for Pogba, og at franskmannen skal på medisinsk sjekk så tidlig som tirsdag. Ifølge avisen vil forhandlingene sluttføres i løpet av helgen, med en overgangssum på 105 millioner pund.

Mediaset Premium har vært i kontakt med en kilde i Juventus som har kalt den historien for «tullprat», mens Sky Sport Italia heller ikke har kunne finne noe bevis på kontakt de to klubbene i mellom.

Den lokale avisa Manchester Evening News har likevel kunnet avsløre at United og Pogba har blitt enige om de personlige betingelsene, hvilket kan tyde på at en avtale er nær.

Skulle United sikre en Pogba-overgang vil den fort overstige én milliard kroner, og kan fort vise seg å bli tidenes dyreste fotballovergang. Dette for en spiller United lot gå gratis til Juventus i 2012.