– Mourinho vil hente Chelsea-stjerne til Manchester United

Mens kinesisk klubb vil tilby kontraktløs waliser over én million kroner i ukelønn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

EM er over, og både spillere, trenere og publikum kan etter hvert begynne å rette fokus mot sesongåpning om en drøy måneds tid.

Med nye og profilerte trenere i drøssevis av storklubber vil det naturligvis også følge spillere med i samme strøm.

Med overgangsvinduet vidåpent fråtser internasjonal presse i mer og mindre ville overgangsrykter, og vi har gjort en innsats for å samle et knippe av dem her!

Hal Robson-Kanus elleville EM for Wales har ikke gått upåaktet hen, og nå står klubber i kø for å sikre seg den kontraktløse waliserens underskrift. Aller mest oppsiktsvekkende er kanskje interessen fra den japanske ligaen. Ifølge The Sun står både Jiangsu Suning og Beijing Guoan klar til å bla opp over én million kroner i uken for å lokke Robson-Kanu til Østen.

Et annet ettertraktet mann er Leicesters N'Golo Kanté. Etter franskmannens sensasjonelle debutsesong i Premier League har Leicester mottatt henvendelser fra fjern og nær. Leicester-sjef Claudio Ranieri har bedt spillerne om i det minste å ta én sesong til i klubben, og skal nå være villig til å gjøre Kanté til klubbens best betalte spiller for å skremme vekk interessen fra blant annet pengesterke Chelsea. The Telegraph melder at Kanté allerede har avslått et tilbud på 1,1 millioner i uken, et tilbud Leicester nå skal ha bestemt seg for å øke.

Le Parisien skriver imidlertid at klubbene allerede skal være enige om en overgangssum på i overkant av 380 millioner kroner, og at 25-åringen skal være nær å skrive under på en femårskontrakt under Antonio ConteStamford Bridge.

José Mourinho har for lengst begynt å sette sitt preg på Manchester United, og store store navn har rent inn dørene på Old Trafford denne sommeren. At den meritterte portugiseren fortsatt er på jakt etter flere store navn er en dårlig skjult hemmelighet, med siktet mer og mer stilt inn på Juventus' superstjerne Paul Pogba.

Nå ser det imidlertid ut til at Mourinho også har andre løsninger på blokken om Pogba skulle glippe. Navnet under 23-åringens på Mourinhos ønskeliste skal ifølge The Mirror være Chelseas Cesc Fabregas. 53-åringen utviklet et godt samarbeid med spanjolen under sin siste epoke på Stamford Bridge, og skal være svært sugen på å bringe dette samarbeidet videre til Old Trafford.

Skulle imidlertid denne overgangen også strande, melder franske Le 10 Sport at Manchester United-sjefen vil vende interessen mot Championship og Newcastles Moussa Sissoko.

I den lyseblå delen av Manchester har Pep Guardiola begynt å rydde i rekkene. Wilfried Bonys opphold i hos de lyseblå har vært alt annet enn strålende, og ivorianeren har trolig selv også forstått at innkjøpet av Nolito ikke akkurat styrker hans muligheter for førstelagsspill. Den tidligere Swansea-spissen ser nå etter nye muligheter, og The Sun melder nå at utlånsavtale til Galatasaray skal være nært forestående.

Samtidig melder Liverpool Echo at Evertons ettertraktede midtstopper John Stones skal ha sagt til klubben selv at han ønsker å spille for Guardiola neste sesong. Samtaler mellom klubbene skal ha pågått over en lengre periode og Merseyside-avisen går nå så langt som å melde at 22-åringen kommer til å skrive under for Manchester City neste uke. En overgang som vil gjøre Everton 550 millioner kroner rikere.