Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Radja Nainggolans kanonscoring sørget for belgisk jubel i 1-0-seieren mot Sverige onsdag. Nå røper landslagssjefen Marc Wilmots den eksentriske midtbanespillerens usunne vaner.

– Jeg kan bekrefte at Radja røyker. Jeg prøver alltid å gi ham et rom med balkong, slik at han ikke utløser brannalarmen. Det er en vane man ser i Frankrike og Italia, hvor mange spillere røyker. Det er hans kropp, og det er ikke et problem for meg så lenge prestasjonene på banen er gode. Det er også hans problem hvis han spiller til han er 30 i stedet for 35, sier Wilmots i et intervju med belgiske Sporza.

Se hans suser mot Sverige i videovinduet øverst!

Fredag kveld kom Nainggolan med følgende melding til sine følgere på Twitter: – I morgen drikker jeg et glass vin, og da er jeg alkoholiker. La oss snakke om fotball. Ikke dumme ting som dette.

Den 28-årige Roma-spilleren har vært heftig linket til Premier League og Chelsea nylig. Nå spørs det om uvanene kan få London-klubben til å styre unna. Spilleren selv blir ikke skuffet dersom han blir værende Roma.

– Det har nå gått seks år hvor de sier jeg skal bytte klubb. Det skjer hver sommer. Vi får se. Jeg vil være glad dersom jeg fortsetter i Roma. Roma og Chelsea diskuterer fortsatt, men for øyeblikket tenker jeg kun på EM.

Tidligere i sommer var tonen en litt annen fra Nainggolan.

– Å dra til Chelsea ville vært en stor mulighet for meg. Jeg ville blitt bedre som spiller og samtidig tjent mer penger. Men penger er ikke det viktigste. Jeg tror ikke jeg ville forbedret livskvaliteten min. Jeg har bygget et hjem i Roma, hvor solen alltid skinner. I England regner det derimot alltid. Å gi avkall på dette er vanskelig, da livet ikke bare handler om fotball.

Nainggolans Belgia møter overraskelseslaget Ungarn i søndagens TV 2-sendte åttedelsfinale.