Irritert Cristiano Ronaldo kastet reporterens mikrofon i vannet

Superstjernen likte ikke å bli forstyrret.

Se Ungarn-Portugal på TV 2 Zebra og Sumo kl. 18.00!

EM har så langt vært et vondt kapittel i en ellers strålende karriere for Cristiano Ronaldo. Svake portugisiske prestasjoner og negative oppslag har preget ordskiftet rundt 31-åringen.

Og ting blir nok ikke bedre etter hendelsen i forkant av onsdagens skjebnekamp mot Ungarn.

Kastet mikrofon i vannet
Da Ronaldo og de portugisiske spillerne tok en luftetur onsdag, prøvde en offensiv tv-reporter seg med et spørsmål til Real Madrid-spilleren.

Det burde han ikke gjort.

– Er du klar for kamp?

Ronaldo var alt annet enn lysten på å svare reporteren, og grep mikrofonen og kastet den i vannet.

Se hendelsen i videovinduet øverst på siden! (med tillatelse fra CMTV)

Det skal sies at Ronaldo har et meget anstrengt forholdt til TV-kanalen CMTV, som flere ganger har skrevet negativt om Ronaldo og familien. Tidligere har Ronaldo boikottet og nektet å la seg intervjue av CMTV.

– Dette vitner om en spiller som er under massivt press. Jeg tror det blir tunge tak for Portugal i kveld, sier Frode Lia, redaktør i fotballbladet Josimar, til TV 2.

– Det er en gjentagende oppførsel. Dette har ikke bare holdt på rundt EM-tider. Det seneste året har Ronaldo hatt flere hendelser med journalister som ikke er veldig heldig.

Presset før siste kamp
Onsdagens kamp mot Ungarn, som topper gruppen, vil avgjøre Portugals videre skjebne i mesterskapet. Det kan ende med alt fra første til sisteplass for Ronaldo og Co. – en situasjon portugiserne har satt seg selv i etter to uavgjortkamper og kun én scoring.

Selv bommet Ronaldo på straffe og misbrukte en rekke sjanser i forrige kamp mot Østerrike. I åpningskampen mot Island måtte en tydelig frustrert Ronaldo tåle kritikk etter at han forlot banen uten å takke motstanderne for kampen, før han i et intervju gikk til angrep på islendingenes tilnærming.

– Island prøvde ingenting. De bare forsvarte, forsvarte, forsvarte og spilte på kontringer. Det var en heldig kveld for dem. Vi burde hatt tre poeng, men vi er ok. Jeg trodde de hadde vunnet EM slik som de feiret etter kampen. Det var utrolig, sa Ronaldo.