Sander Sagosen jubler etter å ha scoret mål under privatlandskampen mellom Norge og Hviterussland i Oslo spektrum.  Foto: NTB scanpix
Sander Sagosen jubler etter å ha scoret mål under privatlandskampen mellom Norge og Hviterussland i Oslo spektrum.  Foto: NTB scanpix Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

Sagosen glimtet til før VM-kvaliken

Sander Sagosen (20) blir en viktig mann for Norge i de to kommende VM-kvalifiseringskampene mot Slovenia, men han trenger matchtrening.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I sin første kamp på flere uker viste han til tider godt spill da Hviterussland ble beseiret 36-33 i Oslo Spektrum lørdag.

– Vi hadde bra angrepsspill i perioder av kampen, bra forsvarsspill og ekstremt bra kontraspill i 1. omgang spesielt. Så rotet vi litt, og slik er det i herrehåndball, men jeg synes vi leverte en god kamp. Vi har tatt de stegene som gjør at vi klarer å ro land slike kamper, sa han.

– Vi fikk muligheten til å kontre på dem, og da blir det mange mål, men vi slapp jo inn 33, og det er litt for mange. Vi må få bort de feilene som gjorde at de kom à jour på 31-31. Det er det vi skal bruke disse kampene til. Selv har jeg ikke vært i aksjon på tre uker, sa Sagosen.

– Hva vet du om motstanderen i VM-kvalifiseringen?

– Slovenia er et ekstremt godt lag med flere spillere i verdensklasse. I de kampene må vi være 100 prosent skjerpet, sa 20-åringen. (©NTB)