King: – Gleder meg til å se Zlatan i Premier League

Joshua King både håper og tror at Zlatan Ibrahimovic ender opp i Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brüssel/Bergen (TV 2 Sporten): Sveriges storstjerne Zlatan Ibrahimovic er for tiden klubbløs, men det meste tyder på at angriperen blir Manchester United-spiller i løpet av kort tid.

Spill EM-manager her!

Vanligvis velinformerte Sky Sports hevder at Zlatan Ibrahimovic vil skrive under for Manchester United før Sveriges første gruppespillkamp i EM mot Irland 13. juni.

Norges landslagsspiss Joshua King har en fortid i Manchester Uniteds ungdomsavdeling og spiller for øyeblikket Premier League-fotball for Bournemouth.

– Selvfølgelig vil jeg ha Zlatan
24-åringen håper og tror at Zlatan ender opp i den engelske ligaen.

– Selvfølgelig vil jeg ha Zlatan til Premier League. Han er en god spiller som alltid lager stemning, og han har aldri spilt i England tidligere. Zlatan hadde en av sitt livs beste sesonger i PSG, og beviser at alderen ikke stopper ham, sier King til TV 2 Sporten, og legger til:

– Jeg håper at han drar til Manchester United. Men om han går til Manchester City eller Chelsea så gleder jeg meg uansett bare mest til å se ham i Premier League, slår han fast.

– Liker råskapen
– Hva liker du best ved Zlatan?

– Det er råskapen og måten han behandler ballen på. I tillegg fascinerer det meg at han scorer fra alle vinkler. Han er underholdende i media, men for meg er det først og fremst det han leverer på banen som fascinerer meg mest, svarer han.

– Er Zlatan en type som Manchester United trenger?

– Jeg vet ikke om det trenger en ny ledertype, for det har klubben nå fått i José Mourinho uansett. Mourinho vet hva som er best å hente av spillere til klubben, og er rett mann til å lede klubben tilbake dit den bør være, slår King fast.

Får støtte av Hull-spissen Diomande
Landslagsspissen frykter ikke at en signering av Zlatan vil hindre unggutter som Anthony Martial og Marcus Rashford i å få spilletid.

– Jeg tror ikke det at Mourinho har kommet til Manchester United vil gå utover Rashford og Martial. De er to alt for store talenter til å bli skviset ut, sier han.

Spisskollega Adama Diomande på landslaget skal kommende sesong spille i Premier League for Hull.

I likhet med King håper han at Zlatan ender opp på balløya så fort som mulig.

– Jeg vil ikke si at jeg ser opp til noen spillere i Premier League, men det er alltid godt med stjernespillere i Premier League. Zlatan er en fin type og jeg ønsker at han kommer til England, slår Diomandé fast overfor TV 2 Sporten.