Fotballryktene: – Robert Lewandowskis agent bekrefter samtaler med Real Madrid

Mens Zlatan Ibrahimovics agent varsler en overraskelse i overgangssagaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er lørdag, det er sommer, det er finale i Mesterligaen.

Så hva med å begynne dagens fotballrykter med noen små drypp fra én av finalistene fra Madrid?

Goal.com skriver at Robert Lewandowski er åpen for en overgang bort fra Bayern München. Den 27-årige polske spissen regnes som en av Europas aller beste spillere og har bøttet inn mål for den tyske giaganten siden overgangen fra Borussia Dortmund i 2014. I et intervju med den tyske avisen Spiegel bekrefter Lewandowskis agent kontakt med Real Madrid.

– Real Madrid har kontaktet oss for et par uker siden, og vi lyttet til alt de hadde å si. Det er en stor og spennende klubb. Vi har informert FC Bayern om at vi har hatt samtaler med Madrid, sier Cezary Kucharski.

Selv sier Lewandowski at man av og til må tenke på om det er «meningsfylt å prøve nye impulser». Ryktene vil ha det til at Real Madrid er villig til å tilby Lewandowski en seksårskontrakt med en verdi på 230 millioner i året.

Se Lewandowski score fem mål på ni minutter i videovinduet øverst på siden!

Liverpool har fått en vitamininnsprøytning under Jürgen Klopp og håper nok å bygge videre på det positive fra årets sesong. Jobben med å forsterke stallen er allerede godt i gang med signeringen av keeper Loris Karius. Nå skriver Mundo Deportivo at Liverpool kan komme til å måtte sprenge banken dersom de vil ha Barcelonas høyreback Aleix Vidal. Merseyside-klubben er ifølge Express koblet til spilleren, som angivelig skal ha en prislapp på svimlende 550 millioner kroner. Det er nok i overkant mye for en høyreback. Vidal er tenkt som arvtakeren til Dani Alves på høyrebacken i Barcelona.

Apropos høyrebacker og Barcelona. Arsenals høyreback-komet Hector Bellerín har tiltrukket seg interesse fra katalanerne. Selv sier 21-åringen ifølge Mirror at han er glad for å høre om interessen fra Barcelona, men at han er fokusert på Arsenal.

– Det er agenten min som jobber med disse tingene, men jeg er glad for å være av interesse for slike store klubber. Som spiller er det veldig fint, sier Bellerín.

Omsider kom beskjeden om at José Mourinho blir ny Manchester United-manager. Blant spillerne som blir ryktet inn dørene på Old Trafford er Zlatan Ibrahimovic. Etter pressekonferansen tidligere denne uken var det lett å tenke at supersvensken allerede er enig med United om en overgang, men ifølge agent Mino Raiola er det langt fra tilfellet.

– Vi har ikke bestemt noe. Jeg tror det kommer til å bli en overraskelse til slutt. Alle snakker bare om United, United, United, sier Raiola til Expressen.

– Det finnes noen klubber i England, noen i Europa, noen utenfor Europa, men alle går ut frå at han må gå til United, men det er ikke sant.

I løpet av de siste dagene er det blitt koblet en rekke spillere til United og Mourinho. Fra hans tidligere arbeidsgiver Chelsea skal angivelig Willian være av interesse. Brasilianeren var Chelsea beste spiller denne sesongen og en av de få som leverte stabilt i en grusom tid på Stamford Bridge for Mourinho. Chelseas nyansatte manager Antonio Conte er imidlertid meget klar på at Willian skal bli værende. Conte skal derimot være villig til å lytte til tilbud på Oscar, som har vært koblet til Juventus og klubber i Asia tidlgiere, samtidig som han vil gi Juan Cuadrado en ny sjanse. Alexandre Patos tid er nok også over i London.

Kanskje Shane Long kan være en god spiss å ha i bakhånd for Tottenham? Manager Mauricio Pochettino ble fotografert sammen med Longs agent på tribunen da Irland møtte Nederland. Det skriver The Telegraph.

West Ham er innstilt på å innlede den første sesongen på nytt stadion med et brak. Medeier David Sullivan sier at klubben har planer om å bruke mellom 300 og 360 millioner kroner på en spiss i sommerens overgangsvindu. Michy Batshuayi fra Marseille og Alexandre Lacazette fra Lyon er navn som har vært på blokken til «The Hammers». Også Jamie Vardy og Zlatan Ibrahimovic er nevnt.

– Vi vet at vi trenger en toppspiss, noen som er det vanskeligste å signere. Vi trenger en spiss som scorer 20 mål per sesong, og det vil koste oss mellom 300 og 360 millioner kroner. Det er der mesteparten av pengene kommer til å gå, sier Sullivan i et eksklusivt intervju med klubbens hjemmesider.