EM kan ryke for Sturridge

Nå frykter England for ny Daniel Sturridge-skade.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Britisk presse melder at Daniel Sturridge (26) står i fare for å gå glipp av sommerens EM i Frankrike.

Liverpool-spissen stod over onsdagens England-trening og er nå usikker til fredagens kamp mot Australia. Det er dårlige nyheter 16 dager før åpningskampen mot Russland i Marseille.

Skadeomfanget er ennå ikke kjent, men Sturridge undersøkes nå nærmere for et problem i leggen. Fra landslagshold er den offisielle beskjeden at Sturridge ble hvilt på onsdagens trening. The Telegraph skriver at Sturridge ikke har spilt fotball siden eruopaligafinalen forrige uke.

Det var ventet at Sturridge skulle starte fredagens treningskamp mot Australia. Dersom skaden viser seg å holde spissen ute av spill, vil Manchester United-kometen Marcus Rashford få muligheten til å vise seg frem fra start for Roy Hodgsons mannskap med Harry Kane og Jamie Vardy ute på lading.

18-åringen er del av den engelske landslagssjefens bruttotropp, som skal kuttes med tre spillere etter Østerrike-kampen. Skulle supertalentet imponere, samtidig som Sturridges skadesituasjon er uviss, er muligheten til stede for at Sturridge kan bli vraket til EM.

Liverpool-spissen har spilt under én time med landslagsfotball på de to siste årene. Det gir grobunn til bekymring for Hodgson.

Inneværende Premier League-sesong, dersom man ser bort fra de siste månedene, har også vært preget av skader for Sturridge. Han har spilt 25 kamper for Liverpool.

England er i gruppe med Russland, Wales og Slovakia i EM.