KAN FLYTTE PÅ SEG: Markus Henriksen-agent Jim Solbakken tror ikke at nordmannen blir værende i AZ.  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
KAN FLYTTE PÅ SEG: Markus Henriksen-agent Jim Solbakken tror ikke at nordmannen blir værende i AZ.  Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: Roald, Berit

Henriksens agent: – Det har vært kontakt med AC Milan og Napoli

Markus Henriksen aktuell for italienske storklubber.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Italienske calciomercato.com har snakket med Markus Henriksens agent Jim Solbakken, som hevder at både AC Milan og Napoli har vist interesse for den norske landslagsspilleren.

– Det har vært kontakt med AC Milan og Napoli. Å gå til Italia er en fremtidsmulighet, men han har tilbud fra andre land også. Med tanke på de tilbudene han mottar, tror jeg Henriksen kommer til å forlate AZ i sommer, sier Solbakken til nettstedet.

Henriksen har hatt en strålende sesong for AZ Alkmaar, som endte på en sterk fjerdeplass i nederlandsk æresdivisjon. 23-åringen scoret 12 mål på 28 seriekamper.

Henriksen selv er hemmelighetsfull om en mulig overgang.

– Ingen kommentar. Er på samling, skriver han i en SMS til TV 2.

Napoli kom på andreplass i Serie A denne sesongen, og endte ni poeng bak seriemester Juventus.

AC Milan hadde nok en tung sesong, og endte på sjuendeplass. Skulle det bli en overgang dit vil det neppe skje før klubbens eiersituasjon er avklart. Silvio Berlusconis selskap Fininviset er majoritetseier, men er i ferd med å selge sine aksjer til en kinesisk investorgruppe.