BLIR I NEWCASTLE: Rafa Benitez skal føre Newcastle opp fra Championship. Foto: Philip Oldham/Sportimage via PA Images
BLIR I NEWCASTLE: Rafa Benitez skal føre Newcastle opp fra Championship. Foto: Philip Oldham/Sportimage via PA Images Foto: Philip Oldham

Benitez blir i Newcastle - ble overbevist av fansen

Rafa Benitez har skrevet under på en treårskontrakt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mange trodde det ville bli umulig for Newcastle å holde på Rafa Benitez dersom klubben rykket ned til Championship, men nå har spanjolen bestemt seg for å bli værende.

– Ekstremt fornøyd
Han har skrevet under en treårskontrakt, skriver klubben på sine nettsider.

– Jeg er ekstremt fornøyd med å bli værende i Newcastle United. Kjærligheten jeg fikk fra fansen hadde en stor påvirkning på min beslutning om å bli værende, og det var også forholdet mitt til Lee Charnley og alle de ansatte her, sier Benitez.

Nå blir jobben å føre Newcastle tilbake til det beste selskapet.

– Dette er en enorm klubb, og jeg ønsker å være en del av den store fremtiden jeg kan se for Newcastle, sier spanjolen.

– Verdensklassemanager
Newcastle rykket ned til Championship sammen med Norwich og Aston Villa, og direktør Lee Charnley er henrykt over at Benitez nå skal føre dem opp.

– Jeg tror at med Rafa som manager har den beste muligheten til å returnere til Premier League på første forsøk, og sørge for forsatt suksess utover det, sier Charnley.

– Det er åpenbart at Rafa har knyttet sterke bånd ikke bare til fansen, men også til alle som har hatt gleden av å jobbe med ham i klubben så langt. Som en verdensklassemanager hadde vi ingen tvil om viktigheten av å beholde ham i Newcastle, forsetter direktøren.