– Det er veldig viktig for oss å holde oss i Premier League

Forsiktig Claudio Ranieri etter eventyrsesongen med Leicester.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Er det én person som ikke tar av etter Leicesters sensasjonelle Premier League-truimf, er det Claudio Ranieri (64).

Den sindige italieneren ledet revene gjennom en eventyrreise fra spådommer om nedrykk til å sette det ene storlaget etter det andre i skyggen. Det er likevel nøktern manager som forbereder seg til neste sesong.

– Vi ønsker selvsagt å forsvare tittelen, men det er veldig viktig for oss å holde oss i Premier League, sier Ranieri ifølge The Mirror.

– Spillet vårt kommer ikke til å endres. Ja, vi går inn i ny sesong som mester, men jeg vil at de (spillerne journ. anm) skal ha den riktige holdningen, og jeg kan akseptere alle resultater.

Leicester har nylig returnert fra turné og fremvising av Premier League-trofeet i Thailand, hjemlandet til klubbens eiere. Feiringen er over, nå starter forberedelsene til neste sesong.

Flere spillere ryktes bort til større klubber, blant dem er Riyad Mahrez, N'Golo Kanté og Jamie Vardy.

The Telegraph meldte tidligere denne uken at Robert Huth er i ferd med å signere en ny og lukrativ avtale med den nybakte ligamesteren. Flere er ventet å innlede forhandlinger med klubben i løpet av de kommende ukene og månedene.

– Vi kan ikke sammenligne oss med City, United eller Chelsea, men som en gruppe spillere som spiller sammen, er det ikke sikkert de spiller bra dersom de drar til en annen klubb. Man har sett mange spillere feile før, sier nestleder Aiyawatt Srivaddhanaprabha.

Som om det ikke skulle være vanskelig nok å forsvare Premier League-tittelen neste sesong, blir Ranieri og Leicester møtt av nye og større utfordringer. Klubben skal ut i Mesterligaen, samtidig som det spisser seg til i ligaen.

– Neste sesong blir nok en fantastisk sesong, fordi Guardiola, Conte og José kommer. Det blir en tøff og god sesong. Kan vi slå dem? Vi kan kjempe, men vi er underdogs. Eventyret ble virkelighet denne gangen, og vi vant, sier Ranieri.