Bildene Real Madrid-fansen ikke vil se: Ronaldo haltet ut av treningen

Superstjernen tror han rekker finalen og håper på rekord mot Atlético.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Real Madrid-fansen fikk hjertet i halsen da Cristiano Ronaldo (31) haltet ut av lagets trening tirsdag. Portugiseren og resten av den spanske gigantens stjernespillere forbereder seg til lørdagens Mesterliga-finale mot byrival Atlético.

Det var den tredje økten på rad Ronaldo ikke klarte å fullføre. 31-åringen fikk en smell i låret etter en duell med keeper Kiko Casilla.

– Det var en liten smell, men i løpet av et par dager vil jeg bra igjen, sier han ifølge Reuters.

På rekordjakt
31-åringen måtte stå over den første semifinalen mot Manchester City med en lårskade, men hevder han er i bedre fysisk form nå enn han var før finalen for to år siden.

– Jeg mener jeg er i bedre form. Jeg har hatt et lite problem, men det er normalt ettersom jeg har vært den mest brukte spilleren i laget. Jeg tror dette er den sesongen hvor jeg har spilt flest minutter. Bortsett fra problemet på dagens trening, mener jeg at jeg er på mitt beste nivå, sier portugiseren.

Cristiano Ronaldo har scoret 16 mål så langt i årets Mesterliga. Dermed er han én scoring unna å tangere sin egen rekord på 17, satt i 2013/14-sesongen. Da Real Madrid vant Champions League for 10. gang.

– Jeg hadde elsket å tangere eller passere den rekorden, men det er ikke noe jeg er besatt av. Det viktigste er at vi vinner, sier han.

– Vårt livs kamp
Totalt har han scoret 93 mål i Mesterligaen, og 78 av dem er blitt scoret i Real Madrid-drakten.

Denne sesongen har han notert seg for 51 mål på 47 kamper i alle turneringer. Han står imidlertid bokført med null scoringer mot Atlético.

– Jeg er fokusert. Dette er vårt livs kamp. De to beste lagene er i finalen. Jeg mener vi er bedre, men vi er nødt til å spille bra. Jeg tror vi vil vinne, og løfte trofeet igjen lørdag.

I La Liga ble Real Madrid nummer to denne sesongen, ett poeng bak ligamester Barcelona. Finalerivalen i Champions League, Atlético, kom på tredjeplass. Kun tre poeng skilte de tre topplagene.

Barcelona vant også Copa del Rey, der Sevilla ble slått i finalen. Sevilla kunne på sin side juble for Europaliga-triumf.